Παίκτες ομάδας της ΕΠΣΜ έβγαλαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά του διαιτητή – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παίκτες ομάδας της ΕΠΣΜ έβγαλαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά του διαιτητή

Το είδαμε και αυτό στο κακόμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι παίκτες μια ομάδας να βγάζουν ανακοίνωση κατά του διαιτητή.

Έτσι και έγινε με τους παίκτες του Αχιλλέα Τριανδρίας που τα βάζουν με τον διαιτητή του σημερινού αγώνα με την Θύελλα Περιστερώνα .

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση:

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιον λόγο ο κύριος Μάστακας είχε στο σημερινό παιχνίδι, δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δυστυχώς κάμερες υπήρχαν. Δεν γίνεται να σπρώχνει αντίπαλος συμπαίκτη μας εκτός φάσης και να τον βρίζει, και ο κύριος Μάστακας να λέει δεν είδα. Αμέσως στην επόμενη φάση ο ίδιος αντίπαλος ποδοσφαιριστής κάνει φάουλ και κολλάει το κεφάλι του στον συμπαίκτη μας, βρίζοντας τον και ο διαιτητής για άλλη μια φορά να λέει ότι δεν είδε κάτι. «Τι δίνεις ρε μ@#@κα» του ανέφερε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής και ο κύριος Μάστακας χαμογελούσε. Όσο για τη κόκκινη κάρτα του Τζεβελέκη, ο οποίος σε φάουλ που δε το δόθηκε είπε «Αϊ στο δια@#λο, γα@#@σε με», εκεί του έβγαλε κατευθείαν τη κάρτα.

Στο πρώτο μέρος επίσης στο γκολ που δέχθηκε η Θύελλα, αντίπαλος παίκτης έβριζε τον διαιτητή και απλά πήρε κίτρινη. Φτάνουμε στη κόκκινη του Πόπτση, που αντίπαλος πατάει τον Πευκίδη στο πόδι ενώ βρίσκεται στο έδαφος και όπως ήταν φυσικό ο διαιτητής δεν είδε και πάλι τίποτα, δίχως να εξαιρέσουμε και τον επόπτη που δεν είδε και αυτός τίποτα. Στη κόκκινη του Πόπτση λοιπόν, ο συμπαίκτης μας δέχεται τάκλιν με τα δύο πόδια και δεν δίνεται φάουλ. Κατά τη πτώση του Πόπτση, ο ίδιος είπε «Άντε γ@#ήσου» και δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα ενώ στην αντίπαλη ομάδα απλά χαμογελούσε. Μετά το τέλος του αγώνα, πήγε ο Τζεβελέκης με τον προπονητή μας να διαμαρτυρηθούν και αυτός ειρωνευόταν και χαμογελούσε και όταν ο Πόπτσης είπε ότι έρχεστε εδώ και πληρώνεστε σίγουρα και δεν σέβεστε τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών , αυτός απάντησε “πόσα θέλεις να σε αγοράσω’;

Εν κατακλείδι, ο Αχιλλέας Τριανδρίας είναι ένα ιστορικό σωματείο που έχει αφήσει το στίγμα του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και επειδή έχουμε μικρό μέσο όρο ηλικίας και μικτό αριθμό φιλάθλων που ασκούν πίεση στους διαιτητής, δε δεχόμαστε τέτοια συμπεριφορά απέναντι μας από οποιονδήποτε διαιτητή. Ζητάμε τον σεβασμό από όλους τους διαιτητής. Εμεις από τη μεριά μας θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να αλλάξουμε τη δύσκολη κατάσταση.»

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ