Πίτκας: Παίκτες μαζεύουν ελιές για να ζήσουν τις οικογένειές τους – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Πίτκας: Παίκτες μαζεύουν ελιές για να ζήσουν τις οικογένειές τους

Για την κατάσταση που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές της Football League μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών ο Βαγγέλης Πίτκας, σημειώνοντας ότι γνωρίζει συναδέλφους του που μαζεύουν ελιές για να ζήσουν τις οικογένειές τους, με αφορμή την πολύμηνη αγωνιστική απραξία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τερματοφύλακα της Ρόδου στον Βασίλη Αναστασιάδη και την ΕΡΤ Σερρών έχουν ως εξής:

«Οι ποδοσφαιριστές της Football league ζούμε από το ποδόσφαιρο. Εγώ, εδώ και είκοσι χρόνια ζω από. Είναι δύσκολο αυτό που βιώνουμε. Καθημερινά μιλάω με πολλά παιδιά.

Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση αλλά και μεγάλος φόβος γιατί διαβάζουμε δηλώσεις κάποιων παραγόντων να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Όταν διαβάζει ο ποδοσφαιριστής τέτοια πράγματα, λογικό είναι να νιώθει φόβο και ανασφάλεια. Βέβαια, ο κ. Λεουτσάκος μας διαβεβαίωσε, στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη, ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και όποια ομάδα δεν μπορεί να ακολουθήσει το πρωτόκολλο θα αποβληθεί.

Εμείς περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Να βγούνε κάποια πρωτόκολλα έτσι ώστε να ξεκινήσουν όλα τα πρωταθλήματα και δεν μιλάω μόνο για τα επαγγελματικά. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Δεν είναι εύκολο το να μην έχεις επαφή με το επάγγελμα σου εδώ κι ένα χρόνο. Δεν είναι όπως στο παρελθόν που υπήρχαν κάποια καλά συμβόλαια και οι ποδοσφαιριστές είχαν χρήματα στην άκρη.

Πλέον, τα λεφτά που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές είναι για να ζήσουν τις οικογένειες τους. Όταν παίρνεις τον βασικό μισθό κι έχεις και οικογένεια με παιδιά τι κάνεις; Γνωρίζω παιδιά, επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σε ομάδες της Football league που αναγκάζονται να κάνουν άλλες δουλείες για να ζήσουν τις οικογένειες τους.

Υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν σερβιτόροι, που μαζεύουν ελιές. Κάνουν πολλά».

 

Πηγή: athlitiko.gr

ΣΧΟΛΙΑ

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    21 Ιανουαρίου 2021 at 18:14

    Δεν φταίνε τόσο οι εκλογές αλλά του ότι οι πιο πολλοί είναι τεμπέληδες.

  2. Ανώνυμος

    21 Ιανουαρίου 2021 at 14:03

    Ντροπή για την χώρα. Εύχομαι στης εκλογές να μην ξεχάσετε να πάτε στην κάλπες

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΓΕΝΙΚΑ