Πήρε θέση ο αρχηγός της Αναγέννησης Γιαννιτσών – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πήρε θέση ο αρχηγός της Αναγέννησης Γιαννιτσών

Ο αρχηγός της Αναγέννησης Γιαννιτσών Θωμάς Γκαρακλίδης πήρε θέση για το σημερινό περιστατικό στην προπόνηση και παρακάτω όπως θα δείτε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει τι έγινε.

Δείτε τι δηλώνει:

“Θέλοντας να δώσω ένα τέλος στο σημερινό περιστατικό, καθώς ήμουν παρών στη προπόνηση. Καταρχάς κανείς δεν έδωσε «μπουνιά» σε κανέναν και κανείς δεν έφαγε μπουνιά.

Αυτό που πραγματικά έγινε είναι ένας λεκτικός διπληκτισμός μεταξύ δύο ποδοσφαιριστών σε υψηλούς τόνους. Όποιος έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ακόμα και σε ερασιτεχνικό επίπεδο γνωρίζει πως αυτό είναι κάτι που συμβαίνει και είναι φυσιολογικό. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

Τα γράφω αυτά πρώτον γιατί οφείλω να πάρω θέση σαν αρχηγός της Αναγέννησης Γιαννιτσών και δεύτερων θέλοντας να αποκαταστήσω το χάος που έχει δημιουργηθεί και τη διάσταση που έχει πάρει, χωρίς λόγο η ανάρτηση του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα οφείλει να αφήσει πίσω το συγκεκριμένο γεγονός και να προετοιμαστεί για τον επόμενο αγώνα.”

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ