Ο Φίλιππος Σταυροδρομίου καταγγέλλει την διαιτησία στο Δαμιανό και όχι μόνο – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Φίλιππος Σταυροδρομίου καταγγέλλει την διαιτησία στο Δαμιανό και όχι μόνο

«Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. ο Φίλιππος Σταυροδρομίου αποφάσισε να καταγγείλει τον διαιτητή κ. Ατζαμιδάκη για την απαράδεκτη διαιτησία του στο παιχνίδι που έδωσε η ομάδα μας μέσα στο Δαμιανό, καθώς ο συγκεκριμένος κύριος κι ενώ υπήρχαν τρείς φάσεις πέναλτυ υπέρ της ομάδας μας δεν θέλησε να καταλογίσει ούτε ένα και με την λήξη του παιχνιδιού μέλος της διοίκησης του καταλόγισε ευθύνες με ακατανόμαστες εκφράσεις, προφανώς αισθανόμενος ενοχή δεν κατέγραψε τίποτα στο Φύλλο Αγώνα.

Επίσης θέτουμε προ των ευθυνών της την επιτροπή που ορίζει τους διαιτητές καθώς οι δύο βοηθοί τελείως άπειροι ορίστηκαν σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Οι υπεύθυνοι της ΕΠΣ Πέλλας θα πρέπει να ειναι πιό προσεκτικοί και ενήμεροι για όσα γίνονται στα γήπεδα και πολύ περισσότερο να προστατεύσει τα σωματεία.

Εμείς σαν Φίλιππος Σταυροδρομίου δεν θα ανεχτούμε ξανά τέτοια αδικία, σε διαφορετική περίπτωση η αντίδραση μας θα έχει πολλούς αποδέκτες».

More in ΓΕΝΙΚΑ