Ο Τίμος Καβακάς νέος προπονητής του ΑΣ Γιαννιτσά – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Τίμος Καβακάς νέος προπονητής του ΑΣ Γιαννιτσά

Ο Τίμος Καβακάς θα είναι ο νέος προπονητής του ΑΣ Γιαννιτσά, όπως ανακοίνωσε η ομάδα στην επίσημη σελίδα της.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

“Μεγάλο προπονητικό όνομα στον ΑΣ Γιαννιτσά
Όπως είχε ενημερώσει ο πρόεδρος Τέο Δανιηλίδης ο νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ένα ηχηρό προπονητικά όνομα με θητεία στην Super League.
Ο νέος τεχνικός ακούει στο όνομα Τίμος Καβακάς ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στο νομό Πέλλας, αφού ξεκίνησε την πλούσια προπονητική του καριέρα από τον Αετό Σκύδρας, ενώ πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε ομάδες όπως Λάρισα, Λαμία, Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Βέροια, Πλατανιάς, Τρίκαλα, Καλλονή, Ολυμπιακό Βόλου κ.α.
Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος προπονητής του ΑΣ Γιαννιτσά, μεταξύ άλλων είπε: «Ήρθα στην ομάδα των Γιαννιτσών σε μια καινούρια αλλά φιλόδοξη ομάδα γιατί ο τρόπος που με πλησίασε και μου μίλησε ο πρόεδρος Τέο Δανιηλίδης με έπεισε ότι με θέλει στην ομάδα και πιστεύει σε εμένα. Από τις κουβέντες με τον πρόεδρο διαπίστωσα έναν έντιμο ποδοσφαιρικά άνθρωπο. Πιστεύω, ερχόμενος στην ομάδα, να πετύχουμε τους στόχους της».”

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ