Ο ΠΑΣ Σκύδρα ευχαριστεί… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ο ΠΑΣ Σκύδρα ευχαριστεί…

Δείτε την ευχαριστήρια ανακοίνωση της ομάδας:

Την Δευτέρα 27 Αυγούστου , στην εκδήλωση βραβεύσεων διακριθέντων αθλητών , προπονητών και συλλόγων για την περίοδο 2017-2018 που διεξήχθει στο χώρο της εμποροπανήγυρης , πραγματοποιήθηκε και η βράβευση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ για την εξαιρετική πορεία στην περσινή αγωνιστική περίοδο.
Η Δήμαρχος κ. Κατερίνα Ιγνατιάδου , τίμησε με πλακέτα τον Πρόεδρο της ομάδας Κώστα Μποζίδη και τον συνεχάρη για την κατάκτηση του μπαράζ της Β´ ερασιτεχνικής κατηγορίας και την άνοδο στη Ά Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας .
Το επίτευγμα αυτό είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που όλοι κατέβαλλαν.
Οι παίκτες με τον αγώνα τους, ο προπονητής και το επιτελείο του, και η διοίκηση με τη στήριξη και συνδρομή της, συνεργάστηκαν αρμονικά και ο πολυπόθητος στόχος της ανόδου είναι πλέον πραγματικότητα.
Αποτελεί καταξίωση της σκληρής δουλειάς, του προγραμματισμού, της συμπαράστασης και του ενθουσιασμού της τοπικής κοινωνίας και είναι μια ιδιαίτερη ώθηση για να συνεχίστει η σκληρή δουλειά με σκοπό την καθιέρωση του ΠΑΣ στον χώρο του ποδοσφαίρου .

Από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαρίστησουμε την Δήμαρχο κα Ιγνατιάδου για την επιβράβευση εκ μέρους της πολιτείας των προσπαθειών που έχουμε καταβάλει την περσινή χρονια και δηλώνουμε πως πάντα θα προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό και για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην πόλη μας.
Επισης ευχαριστούμε όλους όσους ήταν δίπλα μας όλη την χρόνια και μας στήριξαν ο καθένας με τον δικο του τρόπο και καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας.
Ελπίζουμε φέτος , στον νέο, πιο απαιτητικό δρόμο που πρέπει να διασχίσουμε στην Ά ερασιτεχνική κατηγορία , να έχουμε συμμάχους μας , τον Δήμο , τους πολίτες και όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης της Σκύδρας και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην πόλη μας .
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς .

Με τιμή

Η οικογένεια του ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ

More in ΓΕΝΙΚΑ