Ο ορθοπεδικός χειρούργος Γιώργος Γρηγοριάδης και το ποδόσφαιρο – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ο ορθοπεδικός χειρούργος Γιώργος Γρηγοριάδης και το ποδόσφαιρο

Κάθε ομάδα και Σωματείο που δραστηριοποιείτε στον χώρο του αθλητισμού οφείλει να έχει συνεργασία με έναν γιατρό υπεύθυνο έμπειρο και ενημερωμένο που θα βρίσκεται κοντά στις ανάγκες των παικτών όποτε καταστεί ανάγκη.

Ο Σκυδραίος ορθοπεδικός χειρούργος Γιώργος Γρηγοριάδης ο οποίος έχει εργαστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Εδεσσας, στον Αγ.Παύλο Θεσ/νικης έχοντας ειδικευθεί στις αθλητικές κακώσεις είναι υπεύθυνος ήδη για την υγεία και αποκατάσταση τραυματισμών και μεμονωμένων ποδοσφαιριστών αλλά και αρκετά είναι τα Σωματεία με τα οποία συνεργάζεται.

Την περσινή χρονιά είχε αναλάβει την νταμπλούχο ομάδα της Δόξας Μαυροβουνίου ενώ πρόσφατα η νεοσύστατη ομάδα του ΑΣ Γιαννιτσά ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο γιατρό. Παράλληλα υπάρχει συνεργασία με τις ομάδες του ΠΑΟΚ Αραβησσού, Φιλίππου Σταυροδρομίου ενώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζεται η συνεργασία με την ομάδα του ΠΑΣ Σκύδρα.

Το ιατρείο του Γιώργου Γρηγοριάδη βρίσκεται στο κέντρο της Σκύδρας στην Μ.Αλεξάνδρου 35. Τηλ επικοινωνίας 2381400079 & 6932537651.

More in ΓΕΝΙΚΑ