Ο νέος προπονητής του Μ.Αλέξανδρου Άρνισσας Χρήστος Μπαιρακταρίδης ευχαριστεί και οριοθετεί τους στόχους για την νέα σεζόν – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ο νέος προπονητής του Μ.Αλέξανδρου Άρνισσας Χρήστος Μπαιρακταρίδης ευχαριστεί και οριοθετεί τους στόχους για την νέα σεζόν

Ευχαριστώ το ΔΣ του σωματείου μας και τον Πρόεδρο κ.Καγιόγλου Μπάμπη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου.

Στόχος μας φέτος θα είναι να παρουσιάσουμε μια ομάδα, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως συνοχή-ομοιογένεια-ισχύ η οποία να κάνει μια αξιοπρεπή και σοβαρή πορεία αυτή τη σεζόν, προπομπό καλύτερων ημερών .

Στους ποδοσφαιριστές μας εύχομαι να έχουν υγεία και τύχη. Θα είμαι δίπλα σας τηρώντας ευλαβικά τον ρόλο μου,δηλαδή να πάρω από εσάς το 100% των δυνατοτήτων σας προς όφελος της ομάδας βελτιώνοντας βήμα βήμα τα επιμέρους στοιχεια που απαρτίζουν την προπονητική κατάσταση του καθενός.
Θα ήθελα να χαρείτε φέτος το χόμπι σας, που ειναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, σεβόμενοι πρώτα το δικό σας ιδρώτα αλλά και το ιστορικό σωματείο στο οποίο φέτος αγωνίζεσθαι.

Σύντομα θα ενημερωθείτε για τον προγραμματισμό της ποδοσφαιρικής σεζόν , την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας και άλλες λεπτομέρειες.
Καλή επιτυχία σε όλους .

More in ΓΕΝΙΚΑ