Ο καθιερωμένος φιλικός αγώνας στον Μεγαπλάτανο – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο καθιερωμένος φιλικός αγώνας στον Μεγαπλάτανο

Στον καθιερωμένο ετήσιο φιλικό αγώνα που γίνεται στα πλαίσια της πανήγυρης του χωριού στον Μεγαπλάτανο και ανήμερα της γιορτής του Αγίου Ευσταθίου, η Δόξα Μεγαπλατάνου επικράτησε των παλαιμάχων του Εδεσσαϊκού με σκορ 3-2.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και όσοι το παρακολούθησαν σίγουρα θα θυμήθηκαν τις παλιές καλές εποχές, όπου οι βετεράνοι του Εδεσσαϊκού μάγευαν με την στρογγυλή θεά, ενώ πολύ καλές εντυπώσεις άφησε και η Δόξα που φέτος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει.

Για την ιστορία σκόρερ των νικητών ήταν οι Πάρης Ελευθεριάδης χατ τρικ και των ηττημένων οι Πέτρος Πασσαλής και Δημήτρης Παπανδρέου.

Άψογη η διαιτησία του Γιώργου Μιχαηλίδη, τον οποίο συνεχάρησαν όλοι όχι μόνο για την άριστη διαιτησία του, αλλά και για την αφιλοκερδή διαιτησία του και την συνεχή παρουσία του σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όντας κοντά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ: Καρράς, Καϊλάρης Παν., Μίζογλου, Κιουλάφι Ρ., Ελευθεριάδης Θ., Σεφερίδης, Παπαδόπουλος, Ελευθεριάδης Π., Σωτηριάδης, Παυλίδης Δ., Κιουλάφι Γ.

Αγωνίστηκαν και οι: Καϊλάρης Πετ., Παυλίδης Ν., Τρίπκος.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Σταφύδας, Παυλίδης Ρ., Μαυρόπουλος, Παυλίδης Χ., Καραϊσαρίδης, Παπανικολάου, Χαραλάμπους, Παπανδρέου, Τσαντηρίδης, Πασσαλής, Τζούρτζος.

Υ.Γ. Μετά την λήξη του αγώνα οι συμμετέχοντες παρέστησαν σε μίνι δεξίωση, όπου απόλαυσαν την φιλοξενία των υπευθύνων με τον πλούσιο μπουφέ να προσφέρει ωραία εδέσματα.

More in ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ