Ο Εθνικός Αριδαίας για 2η συνεχόμενη χρονιά στο πρόγραμμα Ακαδημιών του ΟΠΑΠ – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Εθνικός Αριδαίας για 2η συνεχόμενη χρονιά στο πρόγραμμα Ακαδημιών του ΟΠΑΠ

Η εκπαίδευση στις αναπτυξιακές ηλικίες δεν θα πρέπει να εστιάζει στον έναν που θα αναδειχθεί σε αστέρα. Θα πρέπει να εστιάζει στους χιλιάδες που δεν θα καταφέρουν να γίνουν.

Την φιλοσοφία μας δεν την διαπραγματευόμαστε στο ελάχιστο!

Κυρίαρχο στοιχείο στην Ακαδημία μας είναι το παιδί. Η εκπαίδευση και η μάθηση μέσα απο την χαρά της συμμετοχής και του παιχνιδιού… Παράλληλα όμως δίνουμε την δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να εξελιχθούν και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, παρέχοντας τους το καλύτερο σε υποδομές.

Σε μία περίοδο που χαρακτηρίζεται μεταβατική και περίοδος διακοπών η Ακαδημία μας προχωρά σε συνεργασία με το δίκτυο σχολών της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, σε συνεργασία με τον παιδοψυχολογο Κωνασταντίνο Κασταμονίτη.

Όλα αυτά τα ακουμπά στην αγκαλιά του πιο όμορφου μηνύματος:

“Σήμερα αθλητές…Αύριο καλύτεροι άνθρωποι! Με μεγάλη μας τιμή λοιπόν σας ανακοινώνουμε ότι η Ακαδημία μας θα συμμετέχει για δευτερη συνεχή χρονιά στο πρόγραμμα των Ακαδημιών του ΟΠΑΠ… Με σημαία μας το ευ αγωνίζεσθαι, την πνευματική, κοινωνική και αθλητική εκπαίδευση των παιδιών, θα προσπαθούμε πάντα να δημιουργούμε αθλητές, φιλάθλους, υπεύθυνους ανθρώπους… ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ… JOGA BONITO (Όμορφο παιχνίδι)…”

More in ΓΕΝΙΚΑ