Ο… Εδεσσαϊκός στη διαμάχη Τσίπρα- Μητσοτάκη – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ο… Εδεσσαϊκός στη διαμάχη Τσίπρα- Μητσοτάκη

Πώς “μπήκε” στο κοινοβούλιο ο θρυλικός αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού Θωμάς Μάτσιος και πώς χρησιμοποίησαν τις περιβόητες δηλώσεις του οι Τσίπρας και Μητσοτάκης.

Τον… Εδεσσαϊκό και τις εκπληκτικές δηλώσεις του αντιπροέδρου του Θωμά Μάτσιου πριν από περίπου 25 χρόνια ενέπλεξαν στη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση στη Βουλή οι Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης την Τετάρτη.

Την αρχή την έκανε στη δευτερολογία του ο Πρωθυπουργός ο οποίος θέλοντας να στηλιτεύσει τη στάση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα του άρθρου της εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας, που κατά τη γνώμη του είναι διφορούμενη, είπε ότι αυτή δεν είναι υπεύθυνη στάση αλλά “άποψη προέδρου Εδεσσαϊκού”.

Στη δευτερολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε την…πάσα και τόνισε σχετικά: “Κ. Τσίπρα, δεν ήταν πρόεδρος, ήταν αντιπρόεδρος” σε μία εμφανή προσπάθεια να κάνει χιούμορ. Επί του τυπικού φυσικά είχε δίκιο.

Θυμηθείτε τι είχε πει ο Μάτσιος:

Η δευτερολογία Τσίπρα:

Η δευτερολογία Μητσοτάκη:

 

Πηγή: news247.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ