Ο δικός μας Μπάμπης Παυλίδης, για άλλα τρία χρόνια στον Άρη Θεσσαλονίκης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο δικός μας Μπάμπης Παυλίδης, για άλλα τρία χρόνια στον Άρη Θεσσαλονίκης

Στον Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια θα παραμείνει ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί και το τυπικό της συμφωνίας που υπάρχει με τον Μπάμπη Παυλίδη.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός και εκ των αρχηγών της ομάδας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Θόδωρο Καρυπίδη για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του το οποίο τυπικά ολοκληρώνεται σήμερα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν μάλιστα σε νέο τριετούς διάρκειας συμβόλαιο.

Εφόσον προκύψει και η επίσημη ανακοίνωση σημαίνει ότι τα βρήκαν και στο θέμα των οφειλών που υπάρχει σχεδόν με τον μεγαλύτερο αριθμό των παικτών που θα παραμείνουν στο κιτρινόμαυρο ρόστερ. Τα τυπικά μένουν και για τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος επίσης θα παραμείνει στην ομάδα με νέο συμβόλαιο.

Σειρά θα πάρουν κι άλλοι, αφού σήμερα ουσιαστικά λήγουν συνολικά 16 συμβόλαια (!). Οσοι παίκτες βρίσκονται στο πλάνο της επόμενης ημέρας ήδη έχουν μια πρώτη ενημέρωση.

 

Πηγή: metrosport.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ