Ο Άρης Προφήτη Ηλία καταγγέλλει – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 1ος όμιλος

Ο Άρης Προφήτη Ηλία καταγγέλλει

Σε επικοινωνία που είχαν με το PellaSports παράγοντες του Άρη Πρ. Ηλία θέλουν καταγγείλουν και να διαμαρτυρηθούν για την στάση της διαιτητικής τριάδας, σε όσα έγιναν μπροστά στα μάτια τους και δυστυχώς για το ποδόσφαιρο, το κακόμοιρο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έκαναν πως δεν είδαν τίποτα και προτίμησαν να μην πάρουν καμιά θέση όπως όφειλαν.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι στο ημίχρονο τέσσερις παίκτες της Σκύδρας πήδηξαν τα κάγκελα και βρέθηκαν εκτός γηπέδου σε στιγμή έντασης με φίλαθλο και αντί να αποβληθούν όπως έπρεπε και αναφέρει ο κανονισμός, δεν έγινε τίποτα από τον αξιολογημένο κατά τα άλλα, άρχοντα της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να διακωμωδηθεί το ποδόσφαιρο, αλλά και να αδικηθεί η ομάδα τους.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των παραγόντων των κιτρίνων νοιώθουν ότι τελικά δεν αξίζει κάποιος να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, δικαιολογημένα αποχωρούν οι λιγοστοί πλέον θιασώτες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου απροστάτευτοι από όλα και από όλους.

More in Α 1ος όμιλος