Ορφέας Ριζαρίου: Μία σταθερή και συνεχώς ανερχόμενη δύναμη (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 1ος όμιλος

Ορφέας Ριζαρίου: Μία σταθερή και συνεχώς ανερχόμενη δύναμη (Φώτο)

Μια από τις πλέον οργανωμένες ομάδες της ΕΠΣ Πέλλας τα τελευταία χρόνια αποτελεί ο Ορφέας Ριζαρίου που φέτος θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Με εκπληκτικές γηπεδικές εγκαταστάσεις και οργάνωση που θα ζήλευαν πολλά σωματεία μεγαλύτερων Κατηγοριών ο Ορφέας αποτελεί ένα από τα φαβορί για την διεκδίκηση των προνομιούχων θέσεων στον πρώτο όμιλο.

Η διοίκηση του Μάκη Κατηκαρίδη χωρίς μεγάλα λόγια έχει καταφέρει να υπάρχει μια διοικητική σταθερότητα στον σύλλογο, έχοντας δημιουργήσει μια ακρως νεανική ομάδα που δείχνει εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου την πολύ σκληρή και μεθοδική δουλειά που γίνεται από τον τεχνικό Γιώργο Γιαννούλτση, ο οποίος έχει βάλει την δική του σφραγίδα σε αυτή την ομάδα. Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα γήπεδο πραγματικό χαλί το οποίο θα ζήλευαν πολλοί σύλλογοι, ενώ η συμπαράσταση του κόσμου είναι δεδομένη, με παρουσία σε εκδηλώσεις για την οικονομική ενίσχυση, όπως και κάποιοι χορηγοί.

Οι φετινοί στόχοι του Ορφέα είναι να υπάρχει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα προβληματίζει τον κάθε αντίπαλο, να προωθηθούν νεαροί παίκτες ως επι το πλείστον με καταγωγή από το χωριό και φυσικά αν έρθει κάτι καλό μέσα από την προσπάθεια και μιλάμε για άνοδο στην Α1 δεν θα πουν όχι, αρκεί να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γίνει αυτό.

Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ορφέας αναμένεται να ενισχυθεί κι άλλο μεταγραφικά με ποιοτικούς παίκτες, κάτι που θα τον δυναμώσει ακόμα περισσότερο.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον ιστότοπο του Ορφέα για την αποστολή του φωτογραφικού υλικού.

More in Α 1ος όμιλος