Οργανώνεται ο πρόεδρος της Δόξας Μαυροβουνίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οργανώνεται ο πρόεδρος της Δόξας Μαυροβουνίου

 

Το πρωτάθλημα μπορεί να τελείωσε αλλά ο δραστήριος πρόεδρος της Δόξας Μαυροβουνίου Τέο Δανιηλίδης ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την εμφάνιση της ομάδος στην Γ Εθνική έχοντας φυσικά μεγαλύτερες απαιτήσεις και υποχρεώσεις.

Το απόγευμα της Τετάρτης παραβρέθηκε στον τελικό της γειτονικής Ημαθίας έχοντας απώτερο σκοπό την παρακολούθηση κάποιων παικτών που τον ενδιαφέρουν για να ενσωματωθούν στο νέο ρόστερ της ομάδος. Η κινητικότητα είναι πολύ μεγάλη αφού το ενδιαφέρον πολλών ποδοσφαιριστών της περιοχής για την ομάδα αυξάνεται καθημερινά.

Ο πρόεδρος με τα λεγόμενα του άφησε να εννοηθεί πως θα αποκτηθούν και νέοι ταλαντούχοι παίκτες της περιοχής αλλά και 5-6 πολύ δυνατά ονόματα με εικόνες και εμπειρια από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Το πρωί της Πέμπτης ο Τέο Δανιηλίδης είναι καλεσμένος από την Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου στο Δημαρχείο ώστε να συζητήσουν διάφορα θέματα με κυριότερο την παραχώρηση του γηπέδου της Σκύδρας για την νέα χρονιά όπου η ομάδα θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Γ Εθνικής.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ