Ομάδα της Θράκης ζητά από τα ΜΜΕ να… ΜΗΝ ασχολούνται μαζί της! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ομάδα της Θράκης ζητά από τα ΜΜΕ να… ΜΗΝ ασχολούνται μαζί της!

Στην επίσημη σελίδα του Ερμή Μάνδρας στο διαδίκτυο ανέβηκε η εξής ανακοίνωση, που αν μη τι άλλο σε πρώτο φάση προκαλεί έκπληξη: “Ο Ερμής Μάνδρας, δεν επιθυμεί όπως κανένα αθλητικό ηλεκτρονικό ή αθλητικό έντυπο μέσο του Νομού μας να αναφέρεται στην ομάδα μας και στις δραστηριότητές της, όπως επιθυμεί και να μην αναδημοσιεύουν τίποτε από την επίσημη σελίδα μας. Επίσης η ομάδα μας επιθυμεί όπως η Ε.Π.Σ Ξάνθης και όποια άλλα όργανα αυτής ή επιτροπές , να μην καλούν την ομάδα μας σε καμία οργανωτική δραστηριότητα ή εκδήλωση τουλάχιστον έως τα τέλη Ιανουαρίου του 2019. Επίσης δεν επιθυμούμε καμία ενημέρωση είτε έγγραφη είτε προφορική μέχρι τότε, τόσο από αυτήν όσο και από οποιοδήποτε άλλο όργανό της ή επιτροπή της.

Αφορμή για αυτήν την αντίδραση, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν τα σοβαρά παράπονα που είχε ο σύλλογος από την διαιτησία του Τσοπουλίδη στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Διομήδειας. Ο Ερμής που έχασε 4-5 από τον Απόλλωνα Διομήδειας μετά από ένα καταπληκτικό αγώνα με ανατροπές μάλιστα θυμίζει ότι είχε προηγούμενα με τον συγκεκριμένο διαιτητή πριν 1,5 χρόνο τον Απρίλη του 2017 και στον αγώνα της Α2 Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης με την Κεντητή.

Με αφορμή την διαιτησία, ο Ερμής Μάνδρας εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία είναι αλήθεια ότι δεν έτυχε ιδιαίτερης προβολής από τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, αλλά δεν φάνηκε να συγκινεί και τους ιθύνοντες της ΕΠΣ Ξάνθης. Έτσι ακολούθησε η δεύτερη ανακοίνωση, με την οποία εκφράζεται η επιθυμία να μην ασχολούνται τα ΜΜΕ της Ξάνθης με τις δραστηριότητές της, συμπεριλαμβανομένων προφανώς και των αγώνων της αλλά και της αναπαραγωγής των αναρτήσεων στην επίσημη ιστοσελίδα της”.

 

Πηγή: mikriliga.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ