Ολυμπιακός Γαλατάδων: O γίγαντας ξύπνησε (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 2ος όμιλος

Ολυμπιακός Γαλατάδων: O γίγαντας ξύπνησε (Φώτο)

Νέο ξεκίνημα για το ιστορικό σωματείο του Ολυμπιακού Γαλατάδων που λίγο έλειψε φέτος να απουσιάσει από το πρωτάθλημα αφού τα προβλήματα που υπήρχαν από την προηγούμενη χρονιά μιλούσαν ακόμη και για την μη παρουσία της ομάδος στα πρωταθλήματα της Πέλλας.

Τέλος καλό όμως όλα καλά, η λύση βρέθηκε και έτσι ο Ολυμπιακός Γαλατάδων έδωσε το παρών του και φέτος και μάλιστα κάνοντας ένα δυναμικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα κερδίζοντας την ομάδα της Σκύδρας . Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο φέτος ηγείται ο νεαρός επιχειρηματίας Κώστας Σιδέρης  πλαισιωμένος και από νέους αλλά και παράγοντες που βρίσκονται κοντά στην ομάδα πολλά χρόνια.

Τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ομάδος έχουν δοθεί στον Μελισσιώτη τεχνικό Πέτρο Λιτοβολή ο οποίος έχει διατελέσει και χρέη προπονητή και στην ομάδα της Δόξας Μελισσίου.

Ο στόχος της ομάδος είναι να κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να έχει καλές  εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα. Το θέμα ανόδου δεν τίθεται αλλά αν φυσικά η ομάδα πάει καλά και βρεθεί σε τροχιά πρωταγωνιστική δεν θα κάνει πίσω.

Το ρόστερ αποτελείται κυρίως από παιδιά του χωριού που αγωνίζονταν στην ομάδα τα οποία πλαισίωσαν και κάποιοι έμπειροι παίκτες επιλογή του τεχνικού για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδος.

Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι ιδιαίτερα θετικό και υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο που θέλει να ξαναδεί την ομάδα του να διαπρέπει στους αγωνιστικούς χώρους.

Δείτε παρακάτω φώτο από το ρόστερ του Ολυμπιακού Γαλατάδων:

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ 

 

More in Α 2ος όμιλος