Ολοι στο πλευρό του ΦΟΑ το Σάββατο, τελικός πρίν τον ….τελικό – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολοι στο πλευρό του ΦΟΑ το Σάββατο, τελικός πρίν τον ….τελικό

Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε από το PellaSports σε μετάδοση Live Streaming με εικόνα και ήχο .

Το καθοριστικό τρίτο παιχνίδι πού θα οδηγήσει στον τελικό δίνει ο ΦΟ Αριδαίας το Σάββατο στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Αριδαίας, με αντίπαλο τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας. Οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη αξιοποιώντας την έδρα τους και ο αγώνας του Σαββάτου είναι χωρίς αύριο για τον ηττημένο σημαίνει τέλος της χρονιάς, ενώ ο νικητής πάει στον τελικό με αντίπαλο τον ΓΑΣ Μελίκης.

Όλη η Αλμωπία καλείται να σταθεί στο πλευρό των αθλητών του Παναγιώτη Βάτση που για μια ακόμη φορά καλούνται να αποδείξουν ότι είναι άξιοι πρεσβευτές του μπάσκετ της Αλμωπίας και όχι μόνο και είμαστε σίγουροι ότι θα βγάλουν ασπροπρόσωπους όλους όσους πιστεύουν στην ομάδα αυτή.

Το Σάββατο δεν δικαιούται να λείψει κανείς, όλοι μαζί ραντεβού στο κλειστό της Αριδαίας για να σταθούμε στο πλευρό του ΦΟΑ. και να πανηγυρίσουμε μαζί την νίκη-πρόκριση στον τελικό…..

More in ΜΠΑΣΚΕΤ