Οκτώ αποβολές από το Δορκάδα-Κριθιά – Έρχονται βαριές «καμπάνες» (Βίντεο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οκτώ αποβολές από το Δορκάδα-Κριθιά – Έρχονται βαριές «καμπάνες» (Βίντεο)

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά οκτώ κόκκινες κάρτες μοίρασε ο Γιάννης Χανίδης στο χθεσινό επεισοδιακό παιχνίδι μεταξύ της Δορκάδας και της Κριθιάς.

Πέρα από την αναφορά των ονομάτων στο φύλλο αγώνα που αναμένεται να φέρει βαριές καμπάνες σε όλους τους εμπλεκόμενους των επεισοδίων, στο κομμάτι των ποδοσφαιριστών, ο διαιτητής του αγώνα, απέβαλε οκτώ ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με την αναφορά στο φύλλο αγώνα, αποβλήθηκαν πέντε ποδοσφαιριστές του Ελλήσποντου και τρεις της Δορκάδας. Πρόκειται για τον Σπυρινούδη αρχικά που είχε αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κατά τη διάρκεια του αγώνα και από εκεί και έπειτα, αποβλήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα, οι Νικητίδης, Καφετζής, Σταμπουλής και Σκάρας από τον Ελλήσποντο ενώ οι Μπαλάσκας, Προβατίδης και Μυλωνάς από τη πλευρά της Δορκάδας.

Την Τετάρτη στο διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να κληθούν σε απολογία όσοι αναφέρθηκαν στο φύλλο αγώνα αλλά και στην έκθεση του παρατηρητή κ.Χάιτα, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες κινδυνεύουν με βαριές τιμωρίες.
Αναφορικά πλέον με τον αγώνα ανόδου που έχει προκύψει Μαραθώνας – Ελλήσποντος Κριθιάς, ο Σπύρος Παπαδόπουλος «χάνει» τόσο τον Σπυρινούδη, ο οποίος είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της φετινής Κριθιάς, όπως επίσης τον βασικό αμυντικό Σταμπουλή, τον μεσοεπιθετικό Σκάρα, τον επιθετικό Καφετζή και τελευταία τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Νικητίδη.

Όπως προκύπτει μέσα από το ρεπορτάζ, οι άνθρωποι της Ένωσης είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι από την εξέλιξη που πήρε ο αγώνας μετά το τελευταίο σφύριγμα του Χανίδη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν, πως είναι διατεθειμένοι να πάρουν παραδειγματικές αποφάσεις για τους αυτουργούς των επεισοδίων.

Πηγή Βίντεο: pamebala.gr

Πηγή: epsm24.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ