Οι ομάδες που προκρίθηκαν στο Κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στο Κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας

Τελείωσε ο πρώτος γύρος στο κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας και από τους οκτώ ομίλους προκρίθηκαν 16 ομάδες.

Δείτε λοιπόν παρακάτω, τις 16 ομάδες που προκρίθηκαν από τα παιχνίδια της πρώτης φάσης του κυπέλλου:

ΑΣ Πρόμαχοι, ΦΕΣ Δόξα Μαυροβουνίου, Ακρίτας Σωσάνδρας, ΠΑΣ Ξιφιανής, Άρης Νησίου, Μέγας Αλέξανδρος Όρμας, Δόξα Μανδάλου, Φίλιππος Σταυροδρομίου, Άρης Παλαιφύτου, Ολυμπιακός Γαλατάδων, Άρης Λιπαρού, Δόξα Μελισσίου, ΠΑΟΚ Δαμιανού, Νίκη Αξού, Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς.

Στις παραπάνω 16 ομάδες θα προστεθούν και οι Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εδεσσαϊκός, Θύελλα Σαρακηνών και Εθνικός Γιαννιτσών.

Από τις 20 ομάδες θα προκύψουν 4 ζευγάρια και οι υπόλοιπες 12 ομάδες θα περάσουν χωρίς αγώνα στην 3η φάση, όπου μαζί με τους νικητές των τεσσάρων ζευγαριών θα προκύψουν 16 ομάδες.

Δείτε τι αναφέρει η προκήρυξη της ΕΠΣ Πέλλας.

2ος Γύρος:

Οι δέκα έξι (16) ομάδες που προκρίθηκαν από τον 1ο Γύρο, μαζί με τις τέσσερις (4) ομάδες της Γ Εθνικής κατηγορίας συμμετέχουν σε αυτήν την φάση. Στην φάση αυτή θα κληρωθούν
οκτώ (8) ομάδες, που θα αγωνιστούν μεταξύ τους. ύστερα από δημόσια κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΣ Πέλλας σε ημερομηνία που θα ορίσει η Επιτροπή Κυπέλλου , για καθορισμό ζευγαριών και έδρας , θα αγωνισθεί σε έναν αγώνα (νοκ – αουτ) με τον κληρωθέντα αντίπαλο της, (σε περίπτωση ισοπαλίας παράταση και πέναλτυ για την ανάδειξη του νικητή).

Οι ομάδες των χαμηλότερων κατηγοριών ανεξάρτητα πως θα κληρωθούν, θα αγωνιστούν ως γηπεδούχοι. Σε περίπτωση αγώνα ομάδων ίδιας κατηγορίας ισχύει το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Οι νικήτριες (4 ομάδες) και οι υπόλοιπες δώδεκα (12) ήτοι σύνολο δέκα έξι (16) προκρίνονται στον επόμενο γύρο.

More in ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ