Οι “Νapolitanoi” της Έδεσσας νικητές στο Μίνι Τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Σκύδρα (φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Οι “Νapolitanoi” της Έδεσσας νικητές στο Μίνι Τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Σκύδρα (φώτο)

Το βράδυ της Τρίτης έπεσε η αυλαία του του 6ου Μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου στην Σκύδρα στο γηπεδάκι του Μαυρίδη με την επιμέλεια και οργάνωση των Θόδωρου Καμπαλή και Γιώργου Μπρέγου.

Το ζευγάρι του τελικού Napolitanoi εναντίον Barber Bros. αναδείχθηκαν ανάμεσα στις 16 ομάδες που πήραν μέρος στο τουρνουά που διήρκεσε 1 μήνα. Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε νικητές τους Ναπολιτάνους ομάδα που αποτελούσαν Εδεσσαίοι ποδοσφαιριστές κυρίως, με αρχηγό τον Γιάννη Ουζούνη.

Το σκορ του αγώνα 3-1 για την ιστορία με τον Σίμο Γκίνη να ανοίγει την αυλαία των γκολ πετυχαίνοντας το 1-0 για να έρθει ο Τάσος Σιδέρης να ισοφαρίσει για τους Barbers Bross σε 1-1. Ο Βασίλης Πούπης όμως με εξαιρετική εμφάνιση πετυχαίνει το 2-1 και ο Μουλάς γράφει το τελικό 3-1.

Να σημειωθεί ότι όλα τα γκολ επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Αρκετοί ήταν και οι παρευρισκόμενοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι .

Αξίζει να σημειωθεί και να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά της νικήτριας ομάδος που θα προσφέρουν τα χρήματα του επάθλου στην Διονυσία Μαρούδα που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και έχει ξεκινήσει εκστρατεία για την οικονομική της βοήθεια. Άξια συγχαρητηρίων η κίνηση αυτή .

Μετά το τέλος του αγώνα οι Napolitanoi παρέλαβαν μέσα σε εύθυμο κλίμα το αναμνηστικό κύπελλο και το έπαθλο των 1000 ευρώ.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και στο φετινό τουρνουά και ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Φωτογραφίες:

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

More in ΓΕΝΙΚΑ