Ξεκίνησε το χτίσιμο ο Εδεσσαϊκός με νέα ήθη και έθιμα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ξεκίνησε το χτίσιμο ο Εδεσσαϊκός με νέα ήθη και έθιμα

Την πρώτη ουσιαστική προπόνηση πραγματοποίησε εχθές το απόγευμα αμέσως μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ο Εδεσσαϊκός.

Κάτω υπό ιδανικές καιρικές συνθήκες για δύο ώρες, ο Ηλίας Σαπάνης και οι συνεργάτες του, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα, έδωσαν από την πρώτη κιόλας προπόνηση, το σύνθημα της σκληρής δουλειάς, που περιμένει τους ποδοσφαιριστές.

Στο πρόγραμμα υπήρξε διάθεση και όρεξη από όλους τους παίκτες, γεγονός που πρόσφερε ικανοποίηση στο τεχνικό επιτελείο. Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που ο προπονητής του Εδεσσαϊκου, επιδοκίμασε τις προσπάθειες των παικτών του.

Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε η σημερινή μέρα. Οι παίκτες παρόλο το πρωινό ξύπνημα ήταν ευδιάθετοι,σημάδι του πολύ καλού κλίματος που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.

Ακολούθησε ειδικό πρωινό προς τους ποδοσφαιριστές στο cafe Δέλτα ιδιοκτησίας των φίλων της ομάδας Μιχάλη Μπέλμπα και Χρήστου Ιτσόπουλου. Τα νέα ήθη και έθιμα θα συνεχιστούν καθ’όλη την διάρκεια της προετοιμασίας όπου μετά από καθέ πρωινή προπόνηση θα υπάρχει πρωινό για τους ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση του Εδεσσαϊκού ευχαριστεί το Cafe Δέλτα για την ευγενική του χορηγία και για την έμπρακτη στήριξη στην ομάδα.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ