Ξεκίνησε και επίσημα η σεζόν για τον Εθνικό Γιαννιτσών (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ξεκίνησε και επίσημα η σεζόν για τον Εθνικό Γιαννιτσών (Φώτο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη του Εθνικού Γιαννιτσών για την νέα αγωνιστική περίοδο, παρουσία της διοίκησης του Σάββα Ατματζίδη, του προπονητή Φώτη Μητσάκη , των παικτών και φίλων της ομάδας.

Το παρών έδωσαν και πολλοί άνθρωποι του πολιτικού στίβου με επικεφαλή τον Δήμαρχο Γιαννιτσών κ.Γρηγόρη Στάμκο και τους Αντιδημάρχους-Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Παναγιώτη Κερασόπουλο, Απόστολο Φάκα, Γιάννη Γυριχίδη και Θανάση Επιτροπάκη καθώς επίσης οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Κώστας Μπαρμπαγιάννης, Απόστολος Ασλανίδης, ο Σύμβουλος της ΕΠΣ Πέλλας κ.Δημήτρης Δαμασκούδης, ο δικηγόρος κ.Θέμης Αχτσιόγλου, ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. Γιαννιτσά Ηλίας Πανίδης όπως και ο επιχειρηματίας κ.Γιώργος Βαϊραμίδης που είναι πάντα κοντά στον Εθνικό.

Το κλίμα ήταν άριστο, υπάρχει η αισιοδοξία ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της, με την συμπαράσταση των φίλων της.

Φωτογραφίες:

 

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ