Ξεκίνησε η προετοιμασία, ξεκίνησαν τα τραπεζώματα (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ξεκίνησε η προετοιμασία, ξεκίνησαν τα τραπεζώματα (Φώτο)

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Άρης Λουτρακίου υπό την επίβλεψη του προπονητή Κώστα Καρυπίδη, ξεκίνησαν και τα…..τραπεζώματα αφού η διοίκηση του κ. Πασχάλη Νούσκα παρέθεσε γεύμα σε όλη την ομάδα αλλά και στους εθελοντές που βοήθησαν στο διήμερο των εκδηλώσεων για την ενίσχυση του συλλόγου.

Η συνάντηση έγινε στο γνωστο στέκι «Τρυφωνία» όλα τα εδέσματα ήταν άψογα, το κλίμα εξαιρετικό όπως πάντα στους κιτρίνους ,όπου σύσσωμο το Δ.Σ., παίκτες, προπονητής απόλαυσαν πλούσια εδέσματα.

Το παρών έδωσε ο διευθυντής των Λουτρών κ. Γιάννης Μπίνας παλιός παίκτης της ομάδας όπως και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου κ. Γιώργος Μπαϊράμης (Κάστορας) που ευχήθηκε καλή πορεία, ενώ ο τεχνικός διευθυντής κ. Νάσος Μποτσφάρης ζήτησε σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα από όλους.

Κατά τα άλλα ο πρόεδρος κ. Πασχάλης Νούσκας δήλωσε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί κι άλλο, ενώ κι αυτός ζήτησε συνέπεια και σοβαρότητα και μάλιστα τόνισε ότι σε θέματα πειθαρχίας θα είναι αμείλικτος.

Φωτογραφίες:

More in ΓΕΝΙΚΑ