Ξεκίνημα τη Δευτέρα για τον Ορφέα Ριζαρίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ξεκίνημα τη Δευτέρα για τον Ορφέα Ριζαρίου

Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου ξεκινάει ο Ορφέας Ριζαρίου, σύμφωνα με την ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που αναφέρει ότι θα γίνει υπό τις οδηγίες ου Γιώργου Γιαννούλτση που συνεχίζει στον πάγκο και την νέα σεζόν:

«Την Δευτέρα 31 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ριζαρίου ξεκινάει την προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 η ομάδα μας.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κάτω από τις οδηγίες του προπονητή μας Γιαννούλτση Γιώργου θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο που θα οδηγήσει σε μια πετυχημένη αγωνιστική και όχι μόνο χρονιά.

Οι μεταγραφές που ανακοινώθηκαν καθώς και οι επόμενες που έχουν προγραμματιστεί με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό προδικάζουν μια πολύ δυνατή και ταλαντούχα ομάδα που θα είναι αξιόμαχη στους αγωνιστικούς χώρους.

Η φετινή χρονιά υπό την σκιά της πανδημίας του Covid19 δημιουργεί μια ιδιαίτερη κατάσταση για όλους και κυρίως για τα αθλητικά σωματεία. Διαρκή μας προσπάθεια θα είναι η διατήρηση των αρίστων συνθηκών για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.Καλη χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς σε όλους τους αθλητές.

Την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν τα εισητηρια διάρκειας για την φετινή χρονιά και καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια.»

Γιώργος Γιαννούλτσης

More in ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ