Ξανατρέχουν οι «κομμένοι» διαιτητές της Superleague, μαζί και ο δικός μας Βασίλης Φωτιάς… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξανατρέχουν οι «κομμένοι» διαιτητές της Superleague, μαζί και ο δικός μας Βασίλης Φωτιάς…

Ένας διαιτητής και τρεις βοηθοί που είχαν κοπεί στα αγωνιστικά τεστ του Αυγούστου ενημερώθηκαν ότι θα ξανατρέξουν εντός της εβδομάδας.

Ο διαιτητής Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας), που ανέβηκε φέτος στη Superleague, ο διεθνής βοηθός Χασάν Κούλα (Ξάνθης), αλλά και οι βοηθοί Γεώργιος Κρέτσιμος (Δυτικής Αττικής) και Γιώργος Παλαμίδας (Λακωνίας) ήταν οι πέντε που δεν μπόρεσαν να βγάλουν τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών πριν ένα μήνα στο Καρπενήσι.

Όλοι τους ωστόσο θα έχουν και δεύτερη ευκαιρία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκαν ότι θα “τρέξουν” εκ νέου άμεσα. Αυτό μάλιστα πρόκειται να συμβεί στα τέλη της εβδομάδας στην Αθήνα κι εφόσον περάσουν τα τεστ, θα είναι διαθέσιμοι για να οριστούν σε αγώνες της Superleague.

Σε ό,τι αφορά τον βοηθό Βασίλης Καραβασίλης (Καβάλας) δεν πρόκειται να κατέβει, καθώς φέρεται διατεθειμένος να μη συνεχίσει.

 

Πηγή: sdna.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ