Νίκος Μήλης: Δείξαμε την πραγματική μας εικόνα στο Λιγκ Καπ – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Νίκος Μήλης: Δείξαμε την πραγματική μας εικόνα στο Λιγκ Καπ

Ο Εδεσσαίος Νίκος Μήλης, αθλητής του Α.Ο Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ μίλησε στο aigaionews.gr για την φετινή χρονιά για την πανδημία αλλά και για πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Νίκο μου αρχικά καλησπέρα . Σ’ ευχαριστώ που αποδέχτηκες την σημερινή πρόσκληση του Aigaionews.

«Καλησπέρα Μιχάλη . Εγώ ευχαριστώ που με προσκαλέσατε να μιλήσω στο κανάλι σας εκπροσωπώντας τον Φοίνικα Σύρου».

Θα μπορούσες να μας πεις λίγα λόγια για την πανδημία, αν και πόσο επηρέασε την ομάδα όλη αυτή η κατάσταση;

«Φάνηκε ότι η πανδημία μας επηρέασε αγωνιστικά καθότι χάσαμε τον ρυθμό μας και η επαναφορά μας σε ένα καλό επίπεδο άργησε περισσότερο από όσο περιμέναμε. Ουσιαστικά ο φετινός Φοίνικας έδειξε την πραγματική του εικόνα στο Λιγκ Καπ».

Κατάλαβα…και μου έδωσες την καλύτερη πάσα να σε ρωτήσω αν οι στόχοι της ομάδας επιτεύχθηκαν φέτος με το Λιγκ Καπ ή θέλατε το κάτι παραπάνω πχ το πρωτάθλημα ;

«Κατά την γνώμη μου, ήταν μια επιτυχημένη χρονιά, οι στόχοι που βάλαμε επιτεύχθηκαν κατά το ήμισυ. Είμαστε χαρούμενοι και ελπίζουμε και ο κόσμος να έμεινε ευχαριστημένος με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ και την δεύτερη θέση το πρωτάθλημα μετά από μια τόσο δύσκολη χρονιά».

Τέλος να σε ρωτήσω για σένα. Οι στόχοι σου σαν παίκτης πλέον ποιοι είναι;

«Να μείνεις Σύρο ή έχεις κάποια άλλη ομάδα στην άκρη του μυαλού σου; Δύσκολη ερώτηση. Αφήνω όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ως Νίκος και θα προσπαθήσω να σκεφτώ το καλύτερο για την επόμενη χρονιά».

Έγινε Νίκο μου σε ευχαριστώ πολύ!

«Και εγώ».

More in ΓΕΝΙΚΑ