Νέα του Εδεσσαϊκού – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νέα του Εδεσσαϊκού

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εγγραφές των μελών στον Σύλλογο μας, οι οποίες έφθασαν τις 222, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Μάλιστα οι περισσότεροι από όσους εγγραφεί έχουν καταβάλει ήδη την ετήσια συνδρομή των 50ευρώ, όπως αποφασίστηκε στην Γενική Συνέλευση.

Ο στόχος της δημιουργίας σταθερής και μόνιμης βάσης, που θα αποτελείται από όλους τους φίλους του Εδεσσαϊκού γίνεται πράξη. Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μπορούν να απευθύνονται στα μέλη της Διοίκησης συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση.

Ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας

Η διοίκηση του Εδεσσαϊκού ανακοινώνει ότι η ολοκλήρωση της διάθεσης των καρτών διαρκείας βρίσκει τον κόσμο του Εδεσσαϊκού να έχει καταγράψει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ. Σε μια δύσκολη οικονομική χρονική περίοδο για όλους, ο κόσμος της ομάδας μας πιστοποίησε έμπρακτα ότι αποτελεί το οξυγόνο του Συλλόγου.

Ο αριθμός των 353 καρτών διαρκείας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.Για αυτή την χωρίς προηγούμενο έκφραση πίστης και υποστήριξης στον Εδεσσαϊκό, ευχαριστούμε θερμά μέσα από την καρδιά μας όλους τους φιλάθλους μας και αισθανόμαστε την υποχρέωση να εντατικοποιήσουμε την προσπάθεια μας σε όλα τα επίπεδα ώστε ο Εδεσσαϊκός να μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ και να φτάσει εκεί που τον θέλει ο κόσμος του.

Συγχαρητήρια στον Άγγελο Κιόρτση

Ιδιαίτερη η χθεσινή ημέρα για τον ποδοσφαιριστή της ομάδος μας Άγγελο Κιόρτση ο οποίος πήρε το πτυχίο του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ο Άγγελος στην ορκωμοσία του είχε την χαρά πέρα από την οικογένεια του να έχει και πολλούς συμπαίκτες του.

Τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχές απ’ όλη την οικογένεια του Εδεσσαϊκου για μια λαμπρή σταδιοδρομία!

 

Πηγή: asedessaikos.blogspot.com

 

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ