Νέα σχολή προπονητών ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο (2018) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα σχολή προπονητών ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο (2018)

Από την ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα 3 μέχρι την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 θα λειτουργήσει στη Θεσσαλονίκη η 1η φάση της σχολής προπονητών ποδοσφαίρου UEFA B.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη φοίτηση στη σχολή είναι τα παρακάτω:

1.Αίτηση του ενδιαφερόμενου στα γραφεία της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (έχει αναρτηθεί σχετική αίτηση).
2.Βεβαίωση ΕΠΟ ή ΕΠΣ ότι υπήρξε ποδοσφαιριστής (προαιρετικά)
3.Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών
4.Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής, ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών
5.Ιατρική βεβαίωση περί υγείας από παθολόγο, όχι παλαιότερο των δύο (2) μηνών
6.Πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης UEFA C
7.Δήλωση παραίτησης από ενδεχόμενες αξιώσεις (το κείμενο που πρέπει να συμπληρωθεί αναγράφεται στην σχετική αίτηση)
8.Βεβαίωση άσκησης επαγγέλματος σε αναγνωρισμένο σωματείο (προαιρετικά)
9.Πιστοποιητικό Σπουδών θεωρημένο. Απολυτήριο Γ΄ Γυμνασίου τουλάχιστον.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλουν στην Ε.Π.Σ.Μ. τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018.

Το Τμήμα Μητρώου Προπονητών σε συνεργασία με τη Διοίκηση της Σχολής θα αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ τα ονόματα των υποψήφιων προπονητών που επελέγησαν να φοιτήσουν στην 1η φάση της σχολής UEFA B. ΄Οσοι έχουν επιλεγεί οφείλουν το αργότερο μέχρι 3 Αυγούστου 2018 (1 μήνα δηλαδή πριν την έναρξη λειτουργίας της σχολής) να καταθέσουν το ποσό των 400,00 € (τετρακόσια euro) στο λογαριασμό 52 3602 1796 699 που τηρεί η ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στην Τράπεζα Πειραιώς (ΙΒΑΝ GR48 0172 2360 0052 3602 1796 699).

Μέχρι πέντε (5) μέρες πριν από την έναρξη των μαθημάτων η Διοίκηση της Σχολής θα αποστείλει τη διδακτέα ύλη ηλεκτρονικά στην διεύθυνση των υποψήφιων (άλλως θα παραδίδεται στην έναρξη της σχολής με usb).

Σχετικά με τους κανόνες λειτουργίας της σχολής ισχύουν όσα αναγράφονται στον Κανονισμό Λειτουργίας Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου, όπως επίσης οι επιπλέον οδηγίες που δίδονται από τον υπεύθυνο της σχολής την πρώτη μέρα λειτουργίας της.

 

Πηγή: insport.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ