Νέα σελίδα για τον Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης!!! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα σελίδα για τον Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης!!!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέσα σε κλίμα ενωτικό χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κρύας Βρύσης στο κτήριο του δημαρχείου στην Κρύα Βρύση.

Αφού έγινε διαλογική συζήτηση καταγράφοντας από όλους τους παρευρισκόμενους την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου στην πόλη μας, προχώρησε η διαδικασία εκλογής του νέου Δ.Σ.

Να σημειώσουμε ότι για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά η ανδρική ομάδα δεν αγωνίστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα και απ΄ ότι φάνηκε αυτά ήταν και τα τελευταία χρόνια.
Το νέο Δ.Σ. μετά από την επιθυμία συμμετοχής των ενδιαφερομένων μελών, εξελέγη ομόφωνα και είναι το παρακάτω:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Βλάχος Ανδρέας (επαγγελματίας – Πρόεδρος Κοινότητας Κρύας Βρύσης)

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Μαντζούκης Γιώργος (επαγγελματίας),

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Ντίτουρας Κωνσταντίνος (υπάλληλος),

ΤΑΜΙΑΣ : Ιωαννίδης Άρης (επαγγελματίας),

ΜΕΛΗ : Νήρας Βασίλης (επαγγελματίας πρώην ποδοσφαιριστής),  Αμιτζόγλου Χ. Λύσανδρος (επαγγελματίας – δημοτικός σύμβουλος), Χαντούρης Στέλιος (επαγγελματίας – πρώην ποδοσφαιριστής)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Βλάχος Κων/νος (επαγγελματίας), Θεοδωρίδης Ιωάννης (Πολιτικός Μηχανικός – πρώην Πρόεδρος ΑΠΟΛΛΩΝΑ 1960), Καζαντζίδης Στέλιος (επαγγελματίας), Καρακούτσης Παναγιώτης (επαγγελματίας – πρώην ποδοσφαιριστής).

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : Αμιτζόγλου Γ. Λύσανδρος (Δημοσιογράφος – Κοινοτικός σύμβουλος)

ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ : Βλάχος Αλέξης (Δικηγόρος)

Όπως καταλαβαίνει κανείς πρόκειται για ένα ανανεωμένο Δ.Σ. στην πλειοψηφία του, με την συμμετοχή νέων προσώπων, παλιών ποδοσφαιριστών της ομάδας, επαγγελματιών της πόλης, καθώς και μελών των τοπικών αρχών.

Μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ. ο νέος Πρόεδρος κ. Βλάχος Ανδρέας, ευχαρίστησε το σώμα για την εμπιστοσύνη και την συμμετοχή όλων στην νέα αυτή προσπάθεια, τονίζοντας ότι η ποδοσφαιρική ιστορία της πόλης είναι ο Απόλλων και αυτήν θα συνεχίσει να την γράφει και πάλι ο Απόλλων.

Η απουσία της ομάδας αυτά τα χρόνια, είπε, μας έκανε όλους να αναλογιστούμε τα λάθη και τις παραλείψεις του παρελθόντος και ενωμένοι όλη η τοπική κοινωνία ξεκινάμε μία νέα σελίδα για την ομάδα μας.

Με κεντρικό στόχο λειτουργίας του Απόλλωνα, την αξιοποίηση των “δικών μας” παιδιών θα πορευτεί από εδώ και πέρα ο σύλλογος, ενώ φέτος που η ομάδα δεν θα συμμετέχει στα πρωταθλήματα θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας βαρύτητα στην αναβάθμιση των γηπεδικών υποδομών !

Έτσι ξεκινάμε από το δημοτικό στάδιο στο οποίο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχουν ολοκληρωθεί εργασίες, όπως η τοποθέτηση υπόγειου ποτίσματος, ανακατασκευή του χλοοτάπητα, βελτίωση των κτηριακών εγκαταστάσεων, τοποθέτηση καρεκλών στο σκέπαστρο, διαμόρφωση βοηθητικών γηπέδων στην ανατολική πλευρά του σταδίου, αλλά και το ήδη υπάρχουν δίπλα στο Λύκειο.

Παράλληλα αρχές τις άνοιξης θα ξεκινήσουν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών της ομάδας οι οποίες θα λειτουργήσουν σε νέες βάσεις διαθέτοντας όλη την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή με τη φροντίδα της μεγάλης ομάδας.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ