Νέα διπλή μεταγραφική κίνηση ο Μ. Αλέξανδρος Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Νέα διπλή μεταγραφική κίνηση ο Μ. Αλέξανδρος Πέλλας

Δύο ακόμη σημαντικές μεταγραφές έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες και να προσδώσουν ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα, εκτόπισμα και βάθος στον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας.

Ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός Δημήτρης Λιτοβολής (26) από τον Ολυμπιακό Γαλατάδων, με περίσσιο ποδοσφαιρικό θράσος, πάθος και δύναμη και με επιτυχημένες θητείες στο παρελθόν στις ΑΕΠ Καραγιαννίων Κοζάνης, Αναγέννηση Γιαννιτσών, ΠΑΟΚ Δαμιανού, ΑΕΚ Καρυώτισσας, Δόξα Παλιού Μυλοτόπου, Νίκη Καλής και Δόξα Μελισσίου και ο πολυσύνθετος αριστερός ακραίος Νίκος Λυσίτσας (26) από την Νίκη Αξού με αξιόλογη θητεία παλαιότερα στην Δόξα Παλαιού Μυλοτόπου, στον Ιάσωνα Αυγής, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και στον Εθνικό Γιαννιτσών, αποτελούν τις δύο νέες προσθήκες στο «οπλοστάσιο» του Γιάννη Χαρπίδη που αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα στην φετινή φιλόδοξη προσπάθεια του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η διοίκηση τους καλωσορίζει στην ομάδα και τους εύχεται υγεία με προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

 

Πηγή: a-pella.blogspot.com

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ