Μπαίνουν γήπεδο οι U19 των ομάδων – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπαίνουν γήπεδο οι U19 των ομάδων

Η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ έδωσε την έγκριση για την έναρξη προπονήσεων στις ομάδες U19 της Super League.

Θα τηρείται, φυσικά, αυστηρά το πρωτόκολλο, το οποίο θα είναι ανάλογο των πρώτων ομάδων.

Αρχικά τα ταλέντα της χώρας θα μπουν στο γήπεδο και επίσημα. για προπονήσεις και θα οριστεί η ημερομηνία για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Από σήμερα, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων της θα δώσει το ΟΚ και οι προπονήσεις των ομάδων της U19 θα ξεκινήσουν. Μάλιστα, ατύπως έχουν ενημερωθεί και οι σύλλογοι, με σκοπό να προετοιμαστούν και να μη χάσουν χρόνο για την επανέναρξη.

Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι πρόκειται για μια απολύτως ορθή απόφαση. Από τη στιγμή που έχουν πάρει άδεια να ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στην Ελλάδα, θα ήταν παράλογο να μην συμβεί το ίδιο και με το πρωτάθλημα U19 της Super League. Πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουν υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια.

Αναμένεται και η επιστροφή της Super League U17 και U15, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μετά τις U19 ομάδες.

 

Πηγή: talentabout.gr

ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΟ

  1. erast

    15 Απρίλιος 2021 at 15:21

    Τι εννοι το Από τη στιγμή που έχουν πάρει άδεια να ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Πήραν άδεια; Απλά ρωτάω αν κάποιος ξέρει να απαντήσει.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ