Μοντέλο καταγγέλλει ότι βιάστηκε από παίκτη της Premier League – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοντέλο καταγγέλλει ότι βιάστηκε από παίκτη της Premier League

Καταγγελία σε βάρος ενός από τα αστέρια της Premier League αλλά και του Μουντιάλ έκανε ένα μοντέλο από την Γαλλία, που υποστηρίζει ότι αφού της χορηγήθηκαν ναρκωτικά βιάστηκε από αυτόν και έναν φίλο του.

Την αποκάλυψη κάνει η «Daily Star Sunday», η οποία αναφέρει ότι η αστυνομία ερευνά μια καταγγελία από ένα μοντέλο από την Γαλλία, το οποίο ισχυρίζεται ότι βιάστηκε αφού πρώτα ήπιε ένα με δύο ποτήρια σαμπάνια και βότκα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Λονδίνο με γνωστό ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στο Μουντιάλ της Ρωσίας και πρωταγωνιστεί στην αγγλική Premier League.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, μετά την κατανάλωση του ποτού άρχισε να αισθάνεται άσχημα και κατέληξε σε ένα διαμέρισμα ενοικιαζόμενο από τον ποδοσφαιριστή και έναν φίλο του.

Το μοντέλο στην καταγγελία του, σύμφωνα με την εφημερίδα, ανέφερε ότι ξύπνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας και είδε ότι ο γνωστός ποδοσφαιριστής τη βίαζε. Στη συνέχεια έχασε ξανά τις αισθήσεις της και ξύπνησε με τον φίλο του παίκτη, ο οποίος επίσης την βίαζε.

Το μοντέλο επέστρεψε την επόμενη μέρα στο Παρίσι, όπου έκανε την καταγγελία και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις για να επιβεβαιώσει εάν ήταν ναρκωτικά, όλα όσα της χορηγήθηκαν.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας αρνήθηκε να σχολιάσει ζητήματα που ήταν υπό έρευνα.

Η Μητροπολιτική αστυνομία ωστόσο, δήλωσε ότι δεν έχει ακόμη ενημερωθεί για το περιστατικό από τις γαλλικές αρχές.

 

Πηγή: arenafm.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ