Μικρά μικρά κερκίδες από το παιχνίδι ΠΑΣ Σκύδρα- ΠΑΟΚ Αραβησσού (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Μικρά μικρά κερκίδες από το παιχνίδι ΠΑΣ Σκύδρα- ΠΑΟΚ Αραβησσού (Φώτο)

Για μια ακόμη φορά η κερκίδα του Δημοτικού γηπέδου Σκύδρας γέμισε από τους φιλάθλους που σιγά σιγά αρχίζουν να επιστρέφουν και πάλι στους αγώνες δίνοντας αισιόδοξα μηνύματα για την προσπάθεια που γίνεται από την Διοίκηση της ομάδος. Ο φακός μας ήταν εκεί και αποθανάτισε όπως πάντα τα στιγμιότυπα.

Τεχνικοί διευθυντές του ΠΑΣ Σκύδρα, Νίκος Λαζαρίδης και Σταύρος Μέγας δηλώνουν έτοιμοι και φοράνε την στολή όποτε το επιτάσσει η ανάγκη

 

Βαριά όπλα του ποδοσφαίρου Ορφανίδης Λάζαρος Μιχάλης Μπόικος παρακολούθησαν τον αγώνα παρέα.

 

Η “άτακτη” κερκίδα του ΠΑΟΚ Αραβησσού κράτησε χαμηλούς τόνους στο παιχνίδι με την Σκύδρα.

 

Η ηγεσία της Δόξας Μαυροβουνίου Καραντίνας-Κουκούλης πάντα δίνει το παρών της στους αγώνες της Σκύδρας.

 

Καμαρώνουν οι 2 εκ των προπονητών της Αθλητικής Ακαδημίας Σκύδρας Ορφανίδης και Γίτσας αφού τα νεαρά φιντανάκια του ΠΑΣ τα έχουν γαλουχήσει οι ίδιοι στην Ακαδημία.

 

Μπορεί να αποχώρησε από την προεδρία του ΠΑΟΚ Αραβησσού ο Χρήστος Χελβαντζόγλου δεν παραλείπει όμως ποτέ να βρίσκεται κοντά στην ομάδα του.

 

Όμορφες παρουσίες στο γήπεδο πάντα η Μαρία Μανώλογλου σύζυγος του προέδρου του ΠΑΣ Κώστα Μποζίδη παρέα με την Κατερίνα Μποζίδου.

 

Πως να μην καμαρώνει ο παλαίμαχος Γιώργος Στεργίου αφού το βλαστάρι του αλωνίζει τα γήπεδα και δεν σταματάει να βρίσκει δίχτυα σε κάθε αγώνα.

 


Στον αγώνα αντίπαλοι αλλά εκτός γηπέδων συνάδελφοι. Ο λόγος για τον Γιάννη Ιγνατίδη της Αραβησσού και τον τεχνικό του ΠΑΣ Σκύδρα Ματθαίο Παπαιωάννου.

 

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

More in ΓΕΝΙΚΑ