Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Μια παράταση θα μας… σώσει!!!

Τεράστιο θέμα έχει προκύψει με την Κάρτα Υγείας Αθλητή, καθώς οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται σε δυσχερή θέση αφού δεν υπάρχει… φως στο τούνελ.

Οι ποδοσφαιριστές αν και έχουν στα χέρια τους την περιβόητη κάρτα δεν δείχνουν συνέπεια στην υποχρέωση που έχουν να επισκεφτούν τον καρδιολόγο που έχει συμφωνήσει με την ομάδα τους για τις περαιτέρω εξετάσεις. Με καταληκτική ημερομηνία την 31 Δεκεμβρίου 2018 και αφού δεν έχουν προχωρήσει στις ενέργειες που απαιτούνταν, θεωρείται απίθανο να γίνει αυτό εν μέσω εορτών και να έχει τακτοποιηθεί το θέμα αυτό μέχρι την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων με το νέο έτος.

Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που αρνούνται να μπουν στην λογική να παρακαλέσουν τους αθλητές τους για να επισπεύσουν την διαδικασία, υποστηρίζοντας κάποιοι ότι μόλις ολοκληρωθεί αυτή, όλο και κάτι άλλο θα βρει να ζητήσει η Πολιτεία δυσκολεύοντας κι άλλο την κατάσταση που επικρατεί στο ήδη ταλαιπωρημένο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμα δεν επιβεβαιώνονται πάντως, ήδη γίνονται κάποιες σκέψεις στο υπουργείο αθλητισμού για παράταση της εφαρμογής του μέτρου μέχρι τον Ιούλιο του 2019, αφού οι δύο προηγούμενες παρατάσεις αποδείχθηκαν μάλλον λίγες για να λυθεί το πρόβλημα, αφού υπάρχει μεγάλος αριθμός από αθλητές που θεωρείται φύσει αδύνατο να περάσουν τον έλεγχο σε μικρό χρονικό διάστημα, και μάλιστα προ του κινδύνου να αποχωρήσουν ομάδες από τα πρωταθλήματα, από την στιγμή που οι παίκτες ειναι ερασιτέχνες και δεν πιέζονται για να τελειώσουν άμεσα την υπόθεση της Κάρτας Υγείας Αθλητή.

Έτσι λογικό είναι να περιμένουν με αγωνία τις αμέσως προσεχείς μέρες μια ανακοίνωση από τον υπουργό κ. Βασιλειάδη να ανακοινώσει μια παράταση που θα ανακουφίσει τους πάντες στο ερασιτεχνικό χώρο.

Όσο για την κάρτα Υγείας, ίσως θα πρέπει κάποτε να το πάρουμε απόφαση πως θα πρέπει να τηρούμε τους κανονισμούς και όσα ζητούνται, έστω κι αν η απασχόληση με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χρήζει μεγάλης συζήτησης και όχι μόνο, από την στιγμή που η Πολιτεία μόνο ζητάει και δεν… δίνει, απομακρύνοντας με τον τρόπο της τους λίγους αφανείς ήρωες που διοικούν με τεράστια δυσκολία τις ομάδες τους εν μέσω όχι απλά μιας κρίσης, αλλά μιας λαίλαπας που μαστίζει την κοινωνία μας…

2 Σχόλια

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    22 Δεκεμβρίου 2018 at 16:24

    Αν ανακοινωσουν την παραταση να μας δωσουν πισω τα λεφτα που δωσαμε ηδη στους καρδιολογους. Ειναι κοροιδια να την πληρωσουν οι συνεπεις για αυτους που ξυνονται

  2. Ισοβίτης

    22 Δεκεμβρίου 2018 at 18:04

    Ας πει κάποιος σε εκει να τα σκουπίδια του υπουργείου αθλητισμού πως ειναι πολυ ωραιο πράγμα η οργάνωση ! Ναι στους γιατρούς στα γήπεδα Ναι στην κάρτα υγείας αλλα ρε αλήτες δώστε κατι! Μια επιχορήγηση ενα βοήθημα πολλά ερασιτεχνικά σωματεία της Α και Β κατηγορίας της Επς Πέλλας ματώνουν οικονομικά με καμία βοήθεια από την πολιτεία, μεγάλα σωματεία τις Α1 έχουν διαλύσει και θα έχουμε και συνέχεια αν δεν υπάρχει μια ανάσα!

Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Spot Team

Περισσότερα Άρθρα ΓΕΝΙΚΑ

error: Content is protected !!