Μια επιστροφή και μια μεταγραφή η Αναγένηση Δωροθέας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Μια επιστροφή και μια μεταγραφή η Αναγένηση Δωροθέας

Δύο σημαντικές προσθήκες πραγματοποίησε η Αναγέννηση Δωροθέας που ανακοίνωσε την μεταγραφή των Δημήτρη Σούσουλα και Γιάννη Σέλκου και οι δύο από τον ΑΣ Πρόμαχοι.

Ο Δημήτρης Σούσουλας ουσιαστικά επιστρέφει στην ομάδα που έγινε γνωστός στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Πέλλας, καθώς μέχρι το καλοκαίρι αγωνιζόταν στην Αναγέννηση και μάλιστα ήταν από τους βασικούς συντελεστές της εκπληκτικής περσινής πορείας.

Αγωνίζεται σαν μπακ-χάφ στην αριστερή πτέρυγα και σαφώς θα βοηθήσει την ομάδα αλλά θα βοηθηθεί και ο ίδιος καθώς αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα γνώριμο για αυτόν.

Ο Γιάννης Σέλκος αγωνίζεται τόσο στην αμυντική όσο και στην μεσαία γραμμή, είναι έναν παίκτης που επί εννενήντα λεπτά τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο, έχει πολλές συμμετοχές με την φανέλα του ΑΣ Πρόμαχοι στην Α1 Κατηγορία και παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει μεγάλη εμπειρία και μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς τομείς.

Τον παίκτη γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός της Αναγέννησης Γιώργος Μπογδάνης από το πέρασμα του σαν ποδοσφαιριστής του ΑΣ Πρόμαχοι.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ