Μια επιστολή κατάθεση ψυχής, από τον Χρήστο Μπάσδο που αποχωρεί από τον Μ.Αλέξανδρο Δροσερού – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Μια επιστολή κατάθεση ψυχής, από τον Χρήστο Μπάσδο που αποχωρεί από τον Μ.Αλέξανδρο Δροσερού

Μια ομάδα που επανασυστάθηκε μετά από πολλά χρόνια, μια ομάδα που ήρθε για να κάνει το χωριό ακόμη πιο γνωστό στην ευρύτερη περιοχή, μια ομάδα που ήρθε για να ενώσει όλο το χωριό και για πρώτη φορά ίσως και εν μέρη στην αρχή τα κατάφερε με όλο το χωριό να στηρίζει την ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα όπως και δίνοντας όλη την βοήθεια του για να φτιαχτεί από την αρχή το γήπεδο και τα αποδυτήρια του ώστε να μπορεί να ξανά διεξαχθεί ένας ποδοσφαιρικος αγώνας στο Δροσερό μετά από τόσα χρόνια. Επίσης κατάφερε να μαζέψει ολά τα παιδιά του χωριόυ που έπαιζαν και ίδρωναν τόσα χρόνια για τα άλλα χωριά.

Μια ομάδα που στην αρχή κάθε χρόνο έκανε και μια εκδήλωση-διαφήμιση κάθε Μάιο στο πανηγύρι του χωριού και την αγκάλιαζαν όλοι. Μια ομάδα που αν συνεχίσω να γράφω δεν θα τελειώσω ποτέ!

Αυτή η ομάδα που μου έκανε την τιμή από την πρώτη ημέρα της επανασύστασης της να με θέλει και να με κάνει αρχηγό της μέχρι και πέρισυ.
Αυτή η ομάδα λοιπόν, έφτασε στο σημείο να μην την στηρίζει και να μην την ακολουθεί σχεδόν κανείς από το χωριό ο καθένας για τον δικό του λόγο, απομακρύνθηκε από την ομάδα και ο καθένας έψαχνε κάθε φορά να βρει κάποιον να ρίξει τις ευθύνες, αυτή η ομάδα πέρισυ έδειξε σε όλο τον Νομό, πως αν ενωθεί αυτό το μικρό χωριό μπορεί να καταφέρει πολλά!

Επειδή λοιπόν πολλοί με έχουν σχολιάσει αρνητικά και με έχουν κατακρίνει όχι σαν άνθρωπο αλλά για κάποια πράγματα που αφορούν την ομάδα και παρόλα αυτά δεν τους κατήγορώ, ίσως το έκαναν από την αγάπη τους για αυτήν την ομάδα, επειδή λοιπόν κάποιοι που απρτίζαμε αυτή την ομάδα είμασταν το «πρόβλημα» για όλους τους υπόλοιπους μέσα στο χωριό, θέλω κάπου εδώ να κάνω την αρχή και να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την οικογένεια του Μ.Αλέξανδρου και να δώσω την ευκαιρία σε αυτούς που αγαπάνε την ομάδα να έρθουν κοντά και να την κάνουν ακόμη καλύτερη!

Ευχαριστώ για όλες τις όμορφες στιγμές, ευχαριστώ τον θεό που με είχε καλά όσο αγωνιζόμουν και που με αξίωσε να έχω συμπαίκτες από όλα αυτά τα χρόνια που πλέον οι περισσότεροι από αυτούς είναι σαν οικογένεια μου!!!

Ευχαριστώ τον Αργύρη Μαλιούφα που ήταν από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία μαζί μου, όπως και τον Γ.Γ. της ομάδας Κωνσταντίνο Ανδρέου που μου έμαθε τι σημαίνει να αγαπάς ανιδιοτελώς αυτήν την ομάδα και που αγωνιούσε μαζί μου για όλα τα θέματα της ομάδας και ειδικότερα όλη την πολύ δύσκολη περσινή χρόνια.

Ευχαριστώ τον Λεωνίδα Μαλιουφα για όλη του την προσφορά και για όλη του την αγάπη προς όλους εμάς και προς τον Μ.Αλέξανδρο και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που αν πω ονόματα όλο και κάποιον θα ξεχάσω που όταν τους χτύπησα την πόρτα για θέματα γηπέδου και οτιδήποτε άλλο π.χ. πότισμα, κούρεμα, καταστροφέα, γραμμές, δύχτια, φορολογική ενημερότητα ή ακόμη να κουβαλήσει κάποιους ποδοσφαιριστές ήταν εκεί για να με βοηθήσουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δεν θα μπορούσα φυσικά να μην ευχαριστήσω τον αδερφό μου που από πρώτος σκόρερ στην Α1, απέρριψε ένα σωρό προτάσεις για να είναι εκεί και να αγωνιζόμαστε δίπλα δίπλα, η επιμονή του μας κράτησε πέρισυ ενωμένους και δυνατούς μέχρι το τέλος και τα καταφέραμε!

Με εκτίμηση, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΣΔΟΣ

More in ΓΕΝΙΚΑ