Μια Ελληνίδα στην… Ελλάς Βερόνα! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Μια Ελληνίδα στην… Ελλάς Βερόνα!

Όχι μόνο παίζουν, αλλά κάνουν, άμα λάχει, και μεταγραφές στο εξωτερικό: Όπως η 17χρονη Μαργιάννα Γούλα που θα φορέσει τη φανέλα της Βερόνα.

Την καλύτερη απόδειξη ότι στην Ελλάδα υπάρχει ποδοσφαιρικό ταλέντο ανεξαρτήτως ηλικίας -αλλά και φύλου- έδωσε η Μαργιάννα Γούλα.

Έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον της Βερόνα, η 17χρονη παίκτρια (που ξεκίνησε την καριέρα της από τον Πανγεωργιακό Βοιωτίας και αγωνίστηκε πέρυσι στον Α.Ο. Γλυφάδας) υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο.
Βαδίζοντας στα χνάρια του Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος λατρεύτηκε και έφτασε να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, η Γούλα θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας που τερμάτισε πέρυσι στην τρίτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος γυναικών.

Μαζί της στις διαπραγματεύσεις ήταν ο επίσημος ατζέντης της FIFA, Αχιλλέας Χατζηνικολάου, με την ίδια την παίκτρια να δηλώνει πολύ ευτυχισμένη για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στην Ιταλία και να τη χαρακτηρίζει ευκαιρία ώστε να προσεχθεί περισσότερο το γυναικείο ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα.

More in ΓΕΝΙΚΑ