Μια δυναμική και φιλόδοξη επιστροφή στον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Μια δυναμική και φιλόδοξη επιστροφή στον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Μία ακόμη πολύ σημαντική προσθήκη στον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας. Επέστρεψε φέτος δυναμικά και φιλόδοξα στα «πάτρια» ποδοσφαιρικά εδάφη, ο Αδάμ-Χρήστος Χαχαμίδης.
Με προσόντα όσο λίγοι ποδοσφαιριστές στα ερασιτεχνικά γήπεδα, ο 21χρονος επιτελικός μέσος Αδάμ Χαχαμίδης, ύστερα με μία μικρή ποδοσφαιρική περιπλάνηση στην ομάδα της γενέτειράς του Α.Ο. Δάφνη Ακροποτάμου, επιστρέφει φέτος και πάλι στον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας, για να συνεχίσει ότι άφησε στην μέση πριν δύο σχεδόν χρόνια. Με την απίστευτη ταχύτητα και την άριστη τεχνική κατάρτιση, αναμένεται να δώσει το κάτι παραπάνω μεσοεπιθετικά στην ομάδα μας, βοηθώντας τη στην υλοποίηση των στόχων της και γιατί όχι να κάνει και ο ίδιος το δικό του ποδοσφαιρικό άλμα δοθείσης της ευκαιρίας κι έχοντας την φιλοδοξία.
Η διοίκηση της ομάδας μας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και ότι καλύτερο επιθυμεί προσωπικά και ομαδικά στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ