Μια ακόμη μεταγραφή από το πάνω…ράφι για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μια ακόμη μεταγραφή από το πάνω…ράφι για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας

Ο Μέγας Αλέξανδρος δυναμώνει ακόμη περισσότερο με τη μεταγραφή ενός πολύ έμπειρου και ικανού ποδοσφαιριστή του Δήμου Συμπεθέρη.

Ο ποδοσφαιριστής έρχεται στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας για να ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια του Μέγα Αλέξανδρου στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας.

Ο 35χρονος (06/04/1983) με θητεία σε ΦΑΣ Νάουσα, Βατανιακό, Λευκάδια, ΑΕ Αλεξάνδρειας, Εθνικό Κατερίνης, Αχαρναϊκό, Πιερικό και Βέροια με τα τελευταία δύο χρόνια στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικαλων.
Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο το μεταγραφικό deal του Μέγα Αλέξανδρου που απόκτησε τον Δήμο Συμπεθέρη και από τις πιο σημαντικές μεταγραφές της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Ο Πρόεδρος κ. Καλαιτζίδης Ανδρέας και το Δ.Σ. τον καλωσορίζουν στην ομάδα μας και του εύχονται καλή ποδοσφαιρική σεζόν, υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

ΔΗΜΟ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ..
ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ