
Αν και πάλεψε φιλότιμα ο ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα από τον ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ με σκορ 70-78 που πανηγύρισε δίκαια την άνοδό του στην Γ’ Εθνική.
Η ομάδα της Ημαθίας δεν έχασε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού το προβάδισμα όποτε πλησίαζε στο σκορ ο ΦΟΑ οι παίκτες του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ έβρισκαν τον τρόπο και ξέφευγαν και πάλι στο σκορ.
Το παιχνίδι πήγε να ανάψει στο 4ο δεκάλεπτο όταν ο ΦΟΑ άρχισε να απειλεί πλησιάζοντας στο σκορ ωστόσο κάποια λάθη τα οποία προήλθαν από την κούραση των παικτών της ομάδος της Αριδαίας δεν επέτρεψαν για να γίνει η ανατροπή.
Δίκαιως νικητής ο ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ όμως κανείς δεν μπορεί να μειώσει την προσπάθεια του ΦΟΑ ο οποίος είχε την μεγάλη απώλεια του Αβραμίδη και δεν είχε την απαιτούμενη βοήθεια από τον πάγκο.
Ηρωική μορφή από την ομάδα του ΦΟΑ ο Μπεγλόπουλος βοήθησε οσό αγωνίστικε ο Καρνάβας ενώ από την ομάδα των φιλοξενούμενων διακρίθηκαν οι Κοτζάμπασης και Σταυρουλάκης.
Άριστη η διαιτησία των Σταύρο και Κωνσταντίνο Ταρενίδη
Υ.Γ.: Ο ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ευχαριστεί τον φίλαθλο κοινό κόσμο της Αλμωπίας για την συμπαράσταση τους όλη την χρονιά .
Οι συνθέσεις:
ΦΟ Αριδαίας (Βάτσης):
Τριανταφύλλου 3, Βασίλογλου, Μπίνος, Τοπαλίδης 11, Αμανίδης, Μπεγλόπουλος 25 (3), Παπαβραάμ 2, Κανονίδης, Υποδηματόπουλος, Μακρόπουλος 15, Στρέπκος 3, Καρνάβας 11.
ΓΑΣ Μελίκης (Ασλανίδης):
Λιόλιος 17 (3), Μαυρίδης 12 (1), Κυριακού, Σαζακλίδης 7, Μαγαλιός, Στακτάρης, Παπαρόσης, Σταυρουλάκης 7 (1), Μπούθας, Κοτζαμπάσης 25 (4), Παπαδόπουλος, Ρογγότης 10.
Το Live Steaming του PellaSports.gr στα παρακάτω Link:
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΔΗΣ
