Με νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. και νέο προπονητή ο Ολυμπιακός Γαλατάδων – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Με νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. και νέο προπονητή ο Ολυμπιακός Γαλατάδων

Μια νέα προσπάθεια με νέο Δ.Σ. και νέο προπονητή, γίνεται φέτος στον Ολυμπιακό Γαλατάδων που θέλει να είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Ήδη στο Δ.Σ. προσχώρησαν κάποιοι νέοι ανθρωποι με όρεξη για δουλειά και την θέση του προέδρου θα την κατέχει ο Κώστας Σιδέρης ένας ιδιαίτερα δραστήριος και εργατικός άνθρωπος με όρεξη για να προσφέρει, όπως και οι Ανδρέας Σαμάνδης, Αντώνης Βασιλούδης και Νούλης Μπαρδάκας που κι αυτοί με την σειρά τους είναι τα νέα μέλη με διάθεση να βοηθήσουν τον σύλλογο.

Από εκεί και πέρα παραμένουν στο διοικητικό συμβούλιο οι παλιοί Σωτήρης Κουπαράνης και Μπάμπης Αντωνίου που θα είναι στο πλευρό αυτών που θα τρέξουν τα θέματα των ερυθρολεύκων, με την εμπειρία τους να αποτελεί πολύτιμη βοήθεια προς τα νέα παιδιά.

Οι νέοι διοικούντες κινήθηκαν γρήγορα και αστραπιαία και ήρθαν σε συμφωνία με τον Πέτρο Λιτοβολή παλιό παίκτη της Δόξας Μελισσίου για την θέση του προπονητή.

Εντός των προσεχών ημερών ισως να υπάρξουν μεταγραφικές εξελίξεις τόσο με την προσθήκη, όσο και με την αποχώρηση κάποιων παικτών.

More in Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ