Με έξι διαιτητές το πρωτάθλημα στους αγώνες του δευτέρου γύρου. – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Με έξι διαιτητές το πρωτάθλημα στους αγώνες του δευτέρου γύρου.

Την απόφαση να διεξαχθεί ο β’ γύρος της Super League με έξι διαιτητές (μαζί με την τετράδα θα είναι οι δύο επιπρόσθετοι που τοποθετούνται πίσω από τα τέρματα) φέρεται να έχει λάβει και να έχει εισηγηθεί στην ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Περέιρα.

Ηδη ο Πορτογάλος έχει κάνει τη σχετική πρόταση στη Super League, η οποία με τη σειρά της την έχει αποδεχτεί κατά πλειοψηφία, ενώ και η Ομοσπονδία εμφανίζεται θετική.

Επίσης, σε αντίθεση με ότι κάνει τώρα, ο Περέιρα σκέφτεται από την αρχή του β’ γύρου να παρακολουθεί αγώνες από κοντά, ενώ εκτός από την έρευνα για την αναδιοργάνωση της διαιτησίας που θα κάνει σε επίπεδο Ενώσεων θα συντάξει έκθεση με τα πεπραγμένα των διαιτητών στον πρώτο γύρο.

Εφόσον υλοποιηθεί η πρόταση για έξι διαιτητές, η οποία εφαρμόζεται μόνο στους ημιτελικούς και τον τελικό του Κυπέλλου, θα πρόκειται για την υιοθέτηση ενός μέτρου που εφαρμόζει εδώ και χρόνια η UEFA, αλλά οι προηγούμενες διοικήσεις της ΕΠΟ και Super League δεν μπήκαν στη διαδικασία ούτε να το συζητήσουν.

More in ΓΕΝΙΚΑ