Μετακομίζει Χαλκιδική, ο Γιώργος Παπαστεργίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Μετακομίζει Χαλκιδική, ο Γιώργος Παπαστεργίου

Στην Χαλκιδική μετακομίζει ο έμπειρος επιθετικός Γιώργος Παπαστεργίου, που θα αγωνίζεται πλέον στον Άρη Κασσανδρείας μετά το φετινό πέρασμά του από τον Εθνικό Γιαννιτσών. Ο Εσωβαλτιανός άσος ουσιαστικά επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Χαλκιδικής, καθώς είχε αγωνιστεί παλιότερα στα Μουδανιά.

Ο υψηλόσωμος πολυσύνθετος άσος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες όπως Μ.Αλέξανδρος Εσωβάλτων, Ηρακλής Κ20, ΠΑΣ Λευκάδια, Τυληκράτης, Μακεδονικός, Μουδανιά, Εδεσσαικός,Θερμαικός Θέρμης, Άρης Αμπελειών, ενώ για ένα μικρό χρονικό διάστημα ήταν στον Αλμωπό, χωρίς να προχωρήσει η μεταγραφή του λόγω ενός τραυματισμού.

Αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν και μια νέα σελίδα ανοίγει για τον Γιώργο Παπαστεργίου που θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Το νέο απόκτημα του Άρη δήλωσε στο »Χαλκιδική Πολιτική»:

»Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Άρη Κασσανδρείας. Με έπεισε το πλάνο του συλλόγου και η προσέγγιση της διοίκησης. Έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα της Χαλκιδικής. Είμαι σίγουρος πως και φέτος θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο».

 

 

More in ΓΕΝΙΚΑ