Μεντής: «Μπορεί και ψηλότερα ο Αλμωπός» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μεντής: «Μπορεί και ψηλότερα ο Αλμωπός»

Ικανοποιημένος από τις συνθήκες που συνάντησε στον Αλμωπό ο Αλέξανδρος Μεντής.

Μεταγράφηκε το καλοκαίρι από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στον Αλμωπό Αριδαίας και κατάφερε να διαγράψει μια πετυχημένη σεζόν με πολλές συμμετοχές αλλά και γκολ. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μεντή, ο οποίος έκανε στη «Μetrosport» τον απολογισμό της φετινής παρουσίας του με την ομάδα. «Από την αρχή της χρονιάς στόχος μας ήταν η σωτηρία. Με αυτόν το στόχο ξεκινήσαμε, ωστόσο, η χρονιά μας βγήκε. Ήμασταν σταθερά στην 3η – 4ηθέση, ενώ ορισμένες φορές βρεθήκαμε και ψηλότερα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, αν και το κλείσιμο δεν ήταν θετικό, αφού είχαμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα στο τέλος. Πιστεύω ότι με την παραμονή του βασικού κορμού, αλλά και με κάποιες προσθήκες ο Αλμωπός μπορεί να κοιτάξει ψηλότερα τη νέα χρονιά», δήλωσε στη «Μetrosport» ο Αλέξανδρος Μεντής.

«Δεν έχω συναντήσει καλύτερο κλίμα»

Όσο για τις δικές του εντυπώσεις από τη φετινή χρονιά με τον Αλμωπό; Ο 24χρονος μέσος έχει μόνο θετικά στοιχεία να κρατήσει. «Το κλίμα στην ομάδα ήταν εξαιρετικό. Δεν έχω συναντήσει καλύτερο κλίμα. Δεθήκαμε από την πρώτη μέρα. Η ομάδα πέτυχε τους στόχους της, ενώ και ατομικά η χρονιά πήγε καλά για μένα», τόνισε ο Αλέξανδρος Μεντής, ο οποίος σε 28 επίσημες εμφανίσεις πέτυχε πέντε γκολ με τη φανέλα του Αλμωπού. Ερωτηθείς για το μέλλον του, τόνισε πως ο Αλμωπός παραμένει προτεραιότητά του. «Περιμένω το δ.σ. για να δω τι αποφάσεις θα παρθούν. Προτεραιότητα για μένα παραμένει ο Αλμωπός, ωστόσο, δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα», κατέληξε.

 

ΠΗΓΗ: liganews.gr

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ