Μεγαλώνει η αγωνία για τον ιστορικό Εδεσσαϊκό – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μεγαλώνει η αγωνία για τον ιστορικό Εδεσσαϊκό

Μεγαλώνει η αγωνία στον Εδεσσαϊκό καθώς πλησιάζουν οι μέρες για την 4η και τελευταία Γενική Συνέλευση την 15η Ιουλίου, όπου θα φανεί αν υπάρξει ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης.

Παρά τις όποιες φήμες που έχουν ακουστεί για ενδιαφέρον από επιφανείς ανθρώπους της πόλης, μέχρι στιγμής φως στον ορίζοντα δεν υπάρχει και τα μαύρα σύννεφα εξακολουθούν να πλανώνται πάνω από το στρατόπεδο των τριαινοφόρων.

Και όλα αυτά αν σκεφτεί κανείς ότι σιγά σιγά θα αρχίσει να πιέζει και ο χρόνος, αφού σύμφωνα με τις φήμες που έρχονται από τα κέντρα των αποφάσεων μέχρι τέλη Ιουλίου θα πρέπει να δηλώσει η ομάδα συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μετά να συγκροτηθεί το ρόστερ για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το πρωτάθλημα που σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες θα ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Όλα αυτά βέβαια έρχονται σε δεύτερη μοίρα, αφού για να γίνουν όσα προαναφέραμε, θα πρέπει να εκλεγεί πρώτα διοικητικό σχήμα και μετά να δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις.

Καλό θα είναι έστω και την ύστατη ώρα κάποιοι παράγοντες που κατά καιρούς έχουν σταθεί δίπλα στην ομάδα, να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους προς τους πράσινους πριν είναι αργά και υπάρξουν δυσάρεστες στιγμές που θα γραφτούν με μαύρα γράμματα στην ιστορία του Εδεσσαϊκού.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ