Μεγάλη επιτυχία για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών στην 13η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης στα Χανιά – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Μεγάλη επιτυχία για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών στην 13η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης στα Χανιά

Το δελτίο τύπου:

“Μεγάλη επιτυχία για τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών που αγωνίστηκαν στην 13η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης στα Χανιά!

Στο Διπλό σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων οι αθλήτριες μας Μουρατίδου Λίλα και Κιοσελάκη Έυα ενώ ήταν στην πρώτη θέση σε όλη την διάρκεια της κούρσας, τελικά λόγω λάθος πορείας τερμάτισαν δεύτερες για λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου και κατέκτησαν το Αργυρό μετάλλιο.

Λίγο αργότερα και μετά από αναβολή των αγώνων λόγω αέρα η Καλαϊτζή Παναγιώτα αγωνίστηκε στο εργόμετρο στο Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων όπου κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Την ομάδα συνόδεψε ο προπονητής της κατηγορίας Ανάπτυξης Βασίλης Τσαλικίδης και ο Ειδικός Γραμματέας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Καλαϊτζης Ευστράτιος.

Οι νεαρές αθλήτριες με τις επιτυχίες τους αποδεικνύουν την πολύ οργανωμένη και πλήρη προπόνηση που γίνετε στο Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών από τον τεχνικό σύμβουλο και προπονητή τους Ασπρογέρακα Σπύρο και τον βοηθό προπονητή Τσαλικίδη Βασίλη. Είναι το μέλλον της ομάδας του ΝΟΓ που θα συνεχίσει να έχει πολλές επιτυχίες.

Το επόμενο ραντεβού της ομάδας Ανάπτυξης θα δοθεί τον Σεπτέμβριο στην Κεφαλλονιά με περισσότερους αθλητές και πολλές άλλες επιτυχίες.

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τις αθλήτριες του και τους προπονητές τους και τους εύχονται να συνεχίσουν την πολύ επιτυχημένη πορεία.”

Φώτο:

 

More in ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ