Μεγάλη ενίσχυση για τα γκολπόστ με Αμπάρη! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μεγάλη ενίσχυση για τα γκολπόστ με Αμπάρη!

Υψηλότατου επιπέδου επιλογή για την κάλυψη της «κυανόλευκης» εστίας πραγματοποίησαν οι ιθύνοντες του Ηρακλή, πείθοντας, τελικά τον Γιώργο Αμπάρη να έρθει και να ενισχύσει την προσπάθεια επανεκκίνηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Είναι σαφές ότι θα γίνουν προσπάθειες για τη συντομότερη δυνατή ένταξη του 35χρονου γκολκίπερ σε πλήρεις ρυθμούς προετοιμασίας και αν δεν προκύψει πρόβλημα, να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας από την αμέσως προσεχή αγωνιστική, στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στην Επανομή.

Ο Γιώργος Αμπάρης, με σημαντική διαδρομή (μετά την παρουσία του στον Ηρακλή) σε Super League, εξωτερικό και Κύπρο, είναι για αρκετό χρονικό διάστημα χωρίς ομάδα, καθώς αποχώρησε από τον τελευταίο σταθμό της πορείας του, την κυπριακή ΑΕΝ Παραλιμνίου, το καλοκαίρι του 2016.

Προσφάτως, σημειώθηκε μια ουσιαστική επαναπροσέγγιση του πολύπειρου τερματοφύλακα με την οικογένεια του Συλλόγου, μέσω της πρωτοβουλίας του να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας της ομάδας βόλεϊ, ενισχύοντας την προσπάθεια και επικοινωνώντας την ανάγκη ενίσχυσης του συγκεκριμένου Τμήματος.

Οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού Ηρακλή πέτυχαν την επάνοδό του στην ομάδα, μετά από μία ολόκληρη δεκαετία (αποχώρησε το 2007, έχοντας φορέσει τη φανέλα του Ημίθεου για έξι χρόνια).

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ