Μεγάλες απώλειες στην ΕΠΣ Πέλλας, περίπου δέκα ομάδες κατεβάζουν τα …στόρια!!! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Μεγάλες απώλειες στην ΕΠΣ Πέλλας, περίπου δέκα ομάδες κατεβάζουν τα …στόρια!!!

Δυσάρεστα είναι τα νέα όσον αφορά την συμμετοχή των ομάδων στις επίσημες εκδηλώσεις (κύπελλο και πρωτάθλημα) της ΕΠΣ Πέλλας, καθώς όπως φαίνεται γύρω στις δέκα ομάδες δεν θα κατέβουν την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο.

Λίγο πολύ αναμενόμενο δυστυχώς, με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να βιώνει συνεχώς την εγκατάλειψη της Πολιτείας, η οποία όχι μόνο δεν βοηθάει αλλά απαιτεί συνεχώς και δυσκολεύει το έργο των ερασιτεχνών παραγόντων που αδυνατούν να πράξουν αυτά που ζητούν οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου.

Έτσι ολοένα και περισσότερο μειώνονται τα σωματεία σε όλες τις ποδοσφαιρικές Ενώσεις, καθώς η λεγόμενη ποδοσφαιρική τρέλα των παραγόντων να διοικήσουν τον σύλλογο, την ομάδα του τόπου τους δεν υπάρχει πλέον, πάνε οι παλιοί καλοί καιροί που διεξάγονταν εκλογές στις ομάδες κάθε δύο ή τρία έτη ανάλογα με το καταστατικό για την ανάληψη του σωματείου από τους ενδιαφερόμενους.

Θα πρέπει να γίνουν βαθιές τομές από όλους τους υπευθύνους για να ανάψει και πάλι η φλόγα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον κάθε τόπο και να ξαναγεμίσουν τα γήπεδα…

More in ΓΕΝΙΚΑ