Μεγάλα ταλέντα, το μέλλον μπροστά τους… (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Μεγάλα ταλέντα, το μέλλον μπροστά τους… (Φώτο)

Δύο μεγάλα ποδοσφαιρικά ταλέντα ανατέλλουν στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Πέλλας και ο δρόμος για τα επόμενα βήματά τους παρουσιάζεται ορθάνοιχτος, αρκεί να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση όπως κάνουν μέχρι τώρα.

Ο λόγος για τους Σταύρο Πλατσιώτα 15 ετών που αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία τόσο στην άμυνα, όσο και στην μεσαία γραμμή και Ελευθέριο Πλατσιώτα 14 ετών που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και αγωνίζονται και οι δύο στην Αθλητική Ακαδημία των Γιαννιτσών, στην μεγαλύτερη βιομηχανία ταλαντούχων ποδοσφαιριστών έργο του Σάββα Παπαδόπουλου.

Τα δύο αδέρφια έχουν αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο με περίσσεια αγάπη, είναι συνεπέστατοι και η ποδοσφαιρική τους εξέλιξη είναι μεγάλη χάρη στην θαυμάσια δουλειά των προπονητών Ευριπίδη Καραμίγκου και Νίκου Παπουρτζή για τους οποίους μόνο καλά λόγια έχουν να πουν και ο σεβασμός στο πρόσωπο τους είναι πολύ μεγάλος.

Τα δυο αδέρφια θέλουν την διάκριση, δουλεύουν σκληρά, χωρίς πολλά λόγια γνωρίζουν ότι στον αθλητισμό πρέπει να μιλάμε με έργα μέσα στο γήπεδο. Σκληρή δουλειά το κεφάλι κάτω και η δικαίωση δεν είναι μακριά…

More in ΓΕΝΙΚΑ